POTVRĐENO DA SU ROĐACI! Jelena Zana u CENTRU ZBIVANJA u Srbiji nakon što su IZREČENE JEZIVE TVRDNJE O NJOJ
Uroš Stanić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

HAOS!

POTVRĐENO DA SU ROĐACI! Jelena Zana u CENTRU ZBIVANJA u Srbiji nakon što su IZREČENE JEZIVE TVRDNJE O NJOJ

Oni su dalji rođaci

Objavljeno:

Izvesni Uroš Stanić koji je ušao u Zadrugu 7 Elitu rođak je pevačice Jelene Galonić iz grupe "Zana".

Odmah na ulasku u rijaliti on je za Jelenu rekao kako "nije cvećka", a prošle noći je izneo još pogrdnih stvari na njen račun.

- U kakvoj rodbinskoj vezi ste ti i poznata pevačica - pitala ga je Ivana Šopić.

Uroš je objasnio u kakvom su srodstvu
Uroš je objasnio u kakvom su srodstvufoto: Printskreen/instagram/urosstanicus

- Moja rođaka, tj. baka sa mamine strane, je pevačica iz grupe "Zana", Jelena Galonić. U jako lošim smo odnosima. To je jedna žena koja je ljigava, ološ patološki, mama mi je rekla da to ne pričam - rekao je Uroš.

- Zašto je odvratna žena - pitala je voditeljka.

- Moja mama kada se razvela, ona je bukvalno molila da je zaposli, ona nije htela zato što je veliki ološ i odvratna žena... Nije htela da zaposli moju mamu. Ona je žena koja je jako zlobna, ceo život juri karijeru i cela familija je pljuje. Ona je kao mlada abortirala dete i zbog toga ne može da ima decu, jurila je karijeru i frajere, ostala je trudna i abortirala je - izneo je Uroš strašne tvrdnje.

Podsetimo, povodom Uroševih optužbi mediji su kontaktirali Jeleninog supruga Žiku.

Jelena sa suprugom Žikom
Jelena sa suprugom Žikom foto: Luka Stefanović

- Pa nisam znao da je ušao. Iskreno, neka mu je sa srećom, sve najbolje. Što se tiče toga da su u srodstvu, znate kako je to ranije bilo, sestre se rode u razmaku od 25 godina, pa je ispalo da mu je ona baba, ali jesu rođaci - rekao je on.

- Koliko ja znam oni nisu u kontaktu, prosto imamo obaveze, ne stižemo i to je to - objasnio je on za Telegraf.rs.

Nakon što su Žiki otkrili šta je sve Uroš rekao za njih, imao je kratko da poruči:

- Znate kako, ovo je slobodna država, svako ima pravo da govori ono što želi. Niko to ne može nikome da zabrani. Neka priča šta hoće.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena: Nismo u kontaktu

- Žao mi je što su ga se roditelji odrekli, kako kažete, to zaista ne znam, nisam ni s jednom ni s drugom stranom u nekom stalnom kontaktu, vidimo se i čujemo jednom godišnje, kako kažu, na venčanjima i sahranama. Želim mu svu sreću, to je sve što imam da kažem - rekla je Jelena povodom Uroševih izjava.

- Nekad su razlike između dece bile i po 25 godina, to su vremena gde se rađalo više dece nego danas i gde su razlike između njih bile velike. Moja mama je rodila šestoro dece, moja baba osmoro, to je za ta vremena bilo normalno. Mene je majka rodila u 35, što je bilo čudno u to vreme, kao kasno, zato nisam samo baba, već i prababa, uopšte nije bitno da l' znam i poznajem tu decu ili ne. Moja majka je imala četiri sestre, to je ta razlika, moja tetka je mogla da meni bude baka. U inostranstvu svi kažu kazn, kao rođak, samo se kod nas to tera u detalje, kolena itd. Uroš je, u stvari, rod po maminoj liniji, ja sam njegovoj majci tetka, a razlika između nas je šest meseci, znači baba-tetka, kako se kod nas kaže, to tako ispada. Svima zvuči smešno, ali je u suštini normalno, ta moja jedna tetka je bila 1914. godište. Urošu bih mogla da budem i baka, mada ne bi ako je direktno srodstvo - objasnila je Galonićeva za Republiku.

Bonus video:

03:06

OVO JE OMILJENA PESMA ŽIKE IZ GRUPE ZANA, A POSVEĆENA JE MARINI TUCAKOVIĆ! Ona je sve čega se dotakne pretvarala u zlato

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.