BIVŠA KUMA I OVAJ MUŠKARAC IZNELI PIKANTERIJE O ANI ĆURČIĆ I BULIĆU: Ostavili BEZ TEKSTA NACIJU ovim TVRDNJAMA
Milena Kačavenda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sve interesuje

BIVŠA KUMA I OVAJ MUŠKARAC IZNELI PIKANTERIJE O ANI ĆURČIĆ I BULIĆU: Ostavili BEZ TEKSTA NACIJU ovim TVRDNJAMA

Ulazk Kačavende u rijaliti podigao je veliku prašinu

Objavljeno:

Milena Kačavenda i Marko Đedović imali su maratonsku trač-partiju u toaletu, gde su izneli detalje o Ani Ćurčić i Aci Buliću, a Đedović poseduje i sve dokaze, koje tek planira da iznese.

Čak ni kuma nije imala pojma o onome što je Đedović otkrio, a "najgore" tek sledi.

- Ali te poruke... Imam poruke kako ona planira da napije Acu Bulića i uvuče mu se u krevet, jer on nije želeo. Meni je njega žao, stvarno - komentarisao je Đedović.

Ana Ćurčić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Meni je Aca pričao za sve te adminke da se to sve gasi, kad Ana izađe, da su to mentolke sve - govorila je Kačavenda.

- On je zaštitio nju od napada Zvezdana i ostale ekipe, sve su montirali, onaj poljubac u emisiji. Krenuli su da me pljuju, a onda sam im namerno rekao šta ih čeka. Aca Bulić kuka Ivani Šašić kao zadnji kukavac, on više ne zna šta da radi - nastavio je Marko Đedović.

- Ništa ja nisam znala, nisam znala ni da je zvala Karića da ga pita za pare. Pazi ovo, ona se mesec dana pred ulazak pričala kako je Zvezdan super, meni Zvezdan nije ništa loše nije uradi, ali pazi ovo. Šmizla je njena super drugarica koja je njoj pomagala a Ana kaže kako su one baš dobre, radile su zajedno neke botokse, e sada ona je Ani okrenula leđa, napljuvala je kada je ušla jer ova nije ušla. I sada nakon svega Šmizla je kontaktirala mene, pa je čak i pisala Darku u nekoj emisij, a ona i ja smo se napu*avale baš. Ona je mene nazvala nakon toga, i meni ispričala neke stvari o mom i Aninom odnosu, a to su samo Ana i ja znale, ona je mene ogovarala - pričala je Milena.

- Mene zanima da li si ti umešana u taj organizovani kriminal Ane Ćurčić, znam ja šta te pitam - govorio je Marko.

- Ja sam prijatelj, ja sam svoju drugaricu branila šta god da je radila. Ja sam samostalna, ali sam i glupa, meni kada neko nešto kaže to je zakopano - dodala je Milena.

- Pazi sad ovo ja dva dana nisam spavao, moram da ti kažem šta sam ja dobio a to sam ostavio ljudima napolju. Ja sam preslušavao slušao i gledao, skrinšotove, izmežu Ane, Ane i Ace Bulića, Ane i Šašićke, i tvoje i Anine razgovere. Meni je Ana rekal da je tebi Bulić plaćao lečenja jer si alkoholičarka - rekao je Marko.

- Ja dobijam informacije da je ta Šašića pričala svašta, ona se pojavlje meni nedelju dana pred finale Zadruge, e sada moram da kažem da je Aca Bulić platio sve Ani za finale. haljinu, sandale. E tu kreće afera haljina, ja sam ostavila u Šimanovcima, i zvoni mi telefon mene zove Anina adminka da ja moram da se vratim da uzmem to, jer je Ana rekla da bi htela neko odelo. Ja po prvi put kažem adminki da ja nju branim četiri meseca, ona je mene napala jer sam ja rekla da Aca Bulić ima partnerku. Tu je počeo moj rat sa adminkama, kako ja rušim marketing. Aci Buliću je cilj prodaja fudbalera, a tako je Anina ćerka u vezi sa jednim mali fudbalerom. E sada Zvezdan je mogao da radi šta je hteo, i nije se bunila ni za šta, ja sam čula da je ona njemu dovodila ribe - rekla je Milena.

- Ma rekao je on jednom za te trojke - dodao je Đedović.

- Najžalije mi je jer sam branila neodbranjivo. Mene su svi zvali, a ja imam svoj biznis, imam svoju priču. Oni su celu priču osmislili lepo. Njoj se pojavila jedna kuma niotkuda. Milica jeste prava kuma, ali one nisu pričale 12 godina, a tu se pojavi i pijana Bilja.

- E ne znaš ti šta ja sve znam - rekao je Marko.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.