IVA GRGURIĆ SE OGLASILA POVODOM ANELI: Tvrdi da ZNA MNOGO, ove PIKANTERIJE zanimaju baš sve
Iva Grgurić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

kazala je sledeće

IVA GRGURIĆ SE OGLASILA POVODOM ANELI: Tvrdi da ZNA MNOGO, ove PIKANTERIJE zanimaju baš sve

Iva je iznela do sada nepoznate detalje

Objavljeno:

Aneli Ahmić, prva takmičarka koja se uselila u "Elitu", optužila je na samom početku Staniju Dobrojević da joj je otela muža, Asmina Durdžića.

Njena ispovest privukla je veliku pažnju, ali i podatak, koji je pomenut u najavi za njen ulazak, da je bila u vezi s bivšim momkom pobednoce "Zadruge 3" Ive Grgurić, što je ova starleta i potvrdila za medije.

- Istina je da je ona bila sa Marinkom tokom 2015. i 2016. godine, nakon njihovog raskida, Marinko i ja smo započeli vezu. To je jedino što mogu ja da potvrdim - rekla je Iva.

Grgurićeva je još jednom naglasila da Aneli nije bila sa zauzetim muškarcem, odnosno da je Marinko tada bio slobodan i da dalje o tom odnosu neće pričati kako bi ispoštovala bivšeg dečka i vreme koje su proveli zajedno.

Aneli Ahmić, prva takmičarka koja se uselila u 'Elitu', optužila je na samom početku Staniju Dobrojević da joj je otela muža, Asmina Durdžića.
Aneli Ahmić, prva takmičarka koja se uselila u "Elitu", optužila je na samom početku Staniju Dobrojević da joj je otela muža, Asmina Durdžića.foto: Petar Aleksić

- Znam svašta, ali iz poštovanja prema bivšem dečku i toj vezi, ne želim da nešto dođe od mene. Jako mi je žao Aneli i njene trenutne situcije, žao mi je što prolazi kroz to - rekla je Iva.

Bonus video:

03:09

Nikola Lakić- Ako prevarim ženu neka i ona uradi isto

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.