OSMAN KARIĆ OTRKIO NEŠTO ŠTO NIKAKO NIJE SMEO: Ko je bio u vili kod Stefana? SVE SE VRTI OKO NJIH (VIDEO)
Osman Karić, Foto: Kurir

REKAO JE SLEDEĆE

OSMAN KARIĆ OTRKIO NEŠTO ŠTO NIKAKO NIJE SMEO: Ko je bio u vili kod Stefana? SVE SE VRTI OKO NJIH (VIDEO)

Osman je medijima rekao sočne detalje

Objavljeno: 15:26h

Osman Karić i njegova supruga Kristina danima su najavljivani kao učesnici "Elite". Njih dvoje su se pojavili ispred hotela u kojem su smešteni učesnici, ali ipak nisu ušli u sobu. Oni su došli u pratnji Luke Maša, kojeg su nahvalili i poručili da on ima šta da pokaže.

- Bila je priča da ću ući u rijaliti, međutim ipak neću ulaziti. Čast mi je da su me pozvali sa suprugom, ali ne želimo da rušimo našu intimu. Bićemo kod kuće i pratićemo sve šta se bude dešavalo.. Stefana morate pitati da li će ući, ali 99 posto da hoće, ja bih voleo - rekao je Karić i otkrio da su neke od učesnica bile u njegovom domu kao Stefanove gošće.

- Imaju bar dve učesnice koje su bile u vili kod mog sina. Međutim, ne smem o tome ništa da pričam. Stefan mislim da se u međuvremenu zaljubio, ali ni ja ne znam ko je devojka - ispričao je Osman.

05:37

Osman Karić

Karić je progovorio i o Nataši Šaviji, koja je optužila njegovog sina za brutalno prebijanje, s kojom je ostvario kontakt i rekao da se sve polako stišava, a šta je sve rekao pogledajte u videu.

Bonus video:

04:32

Osman Karić za Kurir

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.