BEBICA OTKRIO SVE O ULASKU U ELITU, PA SE DOTAKAO KULIĆA: Zapretio da će OTKRITI NJIHOVE TAJNE, pa spomenuo Željka
Nenad Macanović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

svi detalji

BEBICA OTKRIO SVE O ULASKU U ELITU, PA SE DOTAKAO KULIĆA: Zapretio da će OTKRITI NJIHOVE TAJNE, pa spomenuo Željka

"Marija i Miljana su iste, iver nikada ne pada daleko od klade" rekai je Macanović

Objavljeno:

Danas se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održava sistematski lekarski pregled za buduće takmičare "Elite", koja počinje 2. septembra u 21 čas. Na pregled je došao i bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, koji nije želeo da prizna da ulazi u novo sezonu rijalitija. Bebica je insistirao da je samo došao da isprati Mensura Ajdarpašića, čije je ime Pink zvanično potvrdio.

- Nisam bio na lekarskom, došao ovde da završim nešto sa Mensurom. Videćete da je tačno to. Došao sam kod psihologa da mi kaže kako posle svega sa Kulićkama, rekli su mi: "Nepopravljivo". Ja sam sada rasterećen - rekao je Bebica, pa nastavio:

- Nedostaje mi Željko, nismo se dugo videli. U principu, samo od od porodice Kulić i čačkalice. Ako bude prilike, ako dođe kod Ivana, videćemo se. Ja ne ulazim, nek Miljana uđe slobodno, ja joj nisam opasnost. Postoje tajne o njima, verovatno ću da ih otkrijem - dodao je Macanović za Republiku.

Bebica otkrio da li ulazi u Zadrugu
Bebica otkrio da li ulazi u Zadrugufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Bebica je istakao da je sa Slađom Lazić samo u prijateljskim odnosima i da ne bi ušao u vezu sa njom, kao i da je Miljanu nekad najviše voleo i da joj više ništa neće oprostiti.

- Marija i Miljana su iste, iver nikada ne pada daleko od klade - poručio je Nenad.

Bebica otkrio da mu nedostaje mali Željko
Bebica otkrio da mu nedostaje mali Željkofoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podstimo, Miljana je navodno potpisala ugovor za "Elitu", a nekoliko dana kasnije poručila da ipak ne ulazi u novi rijaliti, da bi se četiri dana nakon odlaska na odmor oglasila iz aviona i otkrila da je prekinula letovanje zbog obaveza. Potom se uslikala u zgradi televizije Pink, te tako indirektno priznala da ipak ulazi u novi projekat ove televizije.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.