OVA ŽENA JE OTKRILA ŠTA JE SVE ALEKS RADILA U ZADRUZI: Udarila na nju i Zvezdana pa poručila OVO (FOTO)
Aleksandra Nikolić, Foto: M.P./ATAImages

katasTrofa!

OVA ŽENA JE OTKRILA ŠTA JE SVE ALEKS RADILA U ZADRUZI: Udarila na nju i Zvezdana pa poručila OVO (FOTO)

Drama kod bivših zadrugara ne prestaje da jenjava

Objavljeno:

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", gde je komentarisala razne teme i gledaocima davala odgovore na sva pitanja koja su ih interesovala.

Aleksandra je tokom noći pričala i o svom odnosu sa bivšom cimerkom i drugaricom, Milicom Veselinović, za koju nije imala lepe reči, iako su pred sam kraj "Zadruge 6" zakopale ratne sekire.

Međutim, Milica nije želela da ostane imuna na reči koje je Aleksandra sinoć u "Narod pita" rekla o njoj, pa se oglasila putem društvene mreže Instagram i brutalno joj odgvoorila. Veselinovićeva je odlučila da više ne štedi bivšu drugaricu, pa je na svom Instagram storiju progovorila i o flertu Nikolićeve sa Zvezdanom Slavnićem i Bilalom Brajlovićem, kao i o aferi "dron" i emocijama prema Dejanu Dragojeviću.

Njena objava na Instagramu
Njena objava na Instagramufoto: Printscreen/instagram/milica_veselinovic_official

- Aleks reče da sam joj zlo učinila, budući da sam je štitila kad je rekla da se ohladila od Dejana, štitila njen flert sa Zvezdanom i igrarije sa Bilalom. Ako misli što sam rekla za dron, pa i ona je kao "dobar čovek i prijatelj" otišla na intervju i rekla da smo se Mensur i ja čuli tokom leta, i još druge laži, pritom i što sam joj rekla za Maju je odmah iznela. Trudim se da se držim po strani i ne komentarišem zadrugare, ali da neko pravižrtvu od sebe preko mene nema potrebe. Svi se zapitajte kako su se oni poneli prema meni pre nego krenu moje greške nabrajati - napisala je Veselinovićeva na društvenoj mreži Instagram.

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.