SADA JE SVE OTKRILA! Evo da li je Maja Marinković bila sa Desingericom, a pominje se još JEDAN POZNATI MUŠKARAC
Maja Marinković, Foto: M. M./ATAImages.

neće više da ćuti

SADA JE SVE OTKRILA! Evo da li je Maja Marinković bila sa Desingericom, a pominje se još JEDAN POZNATI MUŠKARAC

Maja je otkrila detalje njenih druženja sa reperima koji dižu prašinu u javnosti

Objavljeno: 13:59h

Svojim izborom partnera Maja Marinković često iznenađuje javnost, a nedavno se pričalo da je imala nešto sa reperima Nućijem i Desingericom.

Starleta je sada otkrila šta je prava istina i da li je bila sa nekim od njih.

Gostujući u emisiji "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević pitao je Maju sve o njenim aferama, mada se ona pravdala.

U emisiji je odgovorila na sve
U emisiji je odgovorila na svefoto: M.P./ATAImages

Ono što je svakako bilo najinteresantnije, jesu ''gradske priče'' da je u šemi sa Desingericom, što je ona oštro dematovala.

- Ne, to nije istina! Imamo zajedničku prijateljicu i to je samo bio jedan spontani susret oko kojeg se digla tolika pompa a zapravo nema ništa, mislim čovek je oženjen i verovatno zbog moje reputacije se potegla ta priča. Ja sam bila na dva nastupa i odlično sam se provela i kada bude sledeći nastup sigurno ću otići. Nisam dobila ni čarapu ni patiku, to je performans i ljudi stvarno odlično rade svoj posao a mi smo se upoznali sasvim slučajno- pravdala se Maja.

Takođe, starletu su povezivali i sa Nućijem, s obzirom na to da je pratila i njegove nastupe, a on joj je uputio pregršt komplimenata!

Maja je demantovala da je bilo šta imala sa Nućijem
Maja je demantovala da je bilo šta imala sa Nućijemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne, on je skroz kul lik i obožavam njegove pesme. Njegova menadžerka je moja prijateljica i on je super frajer. Nismo se čuli niti se poznajemo lično i to je to. Tada smo se na nastupu "snimili" pogledima ali ništa više. Hvala mu svakako na lepim rečima - rekla je Maja.

Ona se dotakla i bivših ljubavi, Bilala i Janjuša, sa kojim se skoro našla na istom splavu!

- Ja sam došla na splav sa ljudima sa kojim ase družim, i vidim neko diže ruke kad ono Jaško, rekla sam novinarima da ću mu se javiti, jer smo izgledali odnos, ne postoji nikakva emocija, to je bila čista slučajnost, prošlo je nekako. Kada vidim neku osobu koja mi je značila ili koju sam mnogo volela,uglavnom osetim nešto u sebi, ali više toga nema. Možda je i vreme učinilo svoje, slučajnost ja izlazim sa splava kad ono izlazi Taki sa drugog splava. Želim mu svu sreću - rekla je Maja.

Bonus video:

02:40

NUĆI MI JE SUPER LIK, PRIMETILI SMO SE NA NASTUPU I SAMO GLEDALI! Maja Marinković bacila oko na repera: Trenutno sam slobodna

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.