DALILA I DEJAN PONOVO ZAJEDNO? Ovome se BAŠ NIKO nije NADAO, POTPUNI PREOKRET
Foto: Damir Dervišagić

opa bato!

DALILA I DEJAN PONOVO ZAJEDNO? Ovome se BAŠ NIKO nije NADAO, POTPUNI PREOKRET

Krah braka Dragojevića ispratili su milioni na televiziji tokom trajanja Zadruge 5.

Objavljeno: 07:42h

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su bili jedan od najvoljenijih parova ikada u rijaliti sferi na našim prostorima. Krah braka Dragojevića ispratili su milioni na televiziji tokom trajanja Zadruge 5.

Njihova Fan baza se podelila mnogo pre raspodele imovine i to u dve grupe; one koji su ostali lojalni Dejanu u njegovoj boli i putu oporavka slomljenog srca i na one koji su stali na stranu Dalile u njenom traganju i pokušaju da ostane verna svom sopstvu i sopstvenim željama.

Ipak, iako je ovaj brak razveden, svi se pitaju šta bi se desilo da se Dalila i Dejan nađu oči u oči.

Krah braka Dragojevića ispratili su milioni na televiziji tokom trajanja Zadruge 5.
Krah braka Dragojevića ispratili su milioni na televiziji tokom trajanja Zadruge 5.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zvanično, njih dvoje se nisu susreli od finala Zadruge 5, a do susreta nije došlo ni tokom brakorazvodnog postupka pošto je Dalila odbijala da se pojavi na sudu.

Ipak, sada postoje naznanke da će se ovaj par ponovo susresti i to u sedmoj sezoni rijalitija "Zadruga". Ako elitu shvatimo kao neko ko je donosio veliku gledanost televiziji, onda je njihovo mesto upravo tamo jer niko nije ostavio toliko bola suza, pa i krvi, kada je u pitanju rijaliti nego njih dvoje tokom bolnog raspada njihove veze pred milionima.

Prvi nagoveštaj da Dalila ulazi u Zadrugu 7 dogodio se kada su mediji pisali da su zatekli Dalilu Dragojević ispred jedne privatne beogradske klinike gde su obavljani sistematski pregledi budućih zadrugara koji su slov da bi neko uopšte ušao u imaginarijum u Šimanovcima.

Dejan Dragojević
Dejan Dragojevićfoto: Printscreen/youtube/Dejan Dragojević

Potom je Dalila ostala zagonetna i bacila nove udice oko ulaska kada je razgovarala sa Zvezdanom Slavnićem tokom njihovog lajva na tiktoku.

Sa druge strane Dejn Dragojević se obratio direktno svojim gledocima putem uživo uključenja na svom instagramu.

- Napunio sam baterije za deset meseci da ispratim sva moguća dešavanja. Spremite se - rekao je misteriozno Dejan. Na ovaj način je nagovestio da i on ulazi u elitu.

Bilo kako bilo, da li Dejan i Dalila ulaze zasigurno u Zadrugu saznajemo u nedelju 3. septembra kada je najavljen početak sedme sezone.

Bonus video:

00:37

Dejan Dragojevic se oglasio s odmora i otkrio da je spreman za narednih 10 meseci

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.