ANA ĆURČIĆ ŽESTOKO OPLELA PO OVOJ ŽENI: O njoj OTKRILA podatak koji NIKO nije znao, mnogo toga je ISPLIVALO
Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bila je jasna

ANA ĆURČIĆ ŽESTOKO OPLELA PO OVOJ ŽENI: O njoj OTKRILA podatak koji NIKO nije znao, mnogo toga je ISPLIVALO

Ćurčićeva i Žana su jedna o drugoj iznele sledeće tvrdnje

Objavljeno:

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", uzvratila je prozivke Žani Đorđević, svojoj doskorašnjoj cimerki iz rijalitija, budući da ju je na negativan način ove nedelje komentarisala u emisijama "Narod pita".

Žana je, podsetimo, bez dlake na jeziku komentarisala ponašanje Ćurčićeve u "Zadruzi", ali i po izlasku iz rijalitija. Gledaoce je zaintrigirala svojom teorijom, zapravo ubeđenjem - da je Ana godinama varala Zvezdana Slavnića s Acom Bulićem, a njega je, takođe, komentarisala na podrugljiv način.

Na Žanu su se odmah ostrvile Anine fan grupe, a žestoke prozivke na račun Đorđevićeve Ćurčićeva je podelila na svom zvaničnom nalogu na Instagramu.

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica 'Zadruge 6', uzvratila je prozivke Žani Đorđević
Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", uzvratila je prozivke Žani Đorđevićfoto: prentscreen/instagram/ana_curcic_official

- Žanino pravo ime je Radmila, čisto da se zna! Gospođa "Žana" je očito zaboravila ko je bila i šta je sve radila, dok je radila kao konobarica i htela da bude klaberka. Uzor joj je bila Jelena Krunić! Bolje neka priča kako se udala "velika dama" koja nosem para nebo i priča o Ani, koja je za nju u svakom pogledu Sveta Paraskeva i lepotica, pre svega! A tek je smešno da ona priča ko je Aca Bulić, a od svog Bobanca alijas šofera, za kog do "Zadruge" van kraja u kom drži kafić nisu znali ko je - piše u objavi.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.