DALILA DRAGOJEVIĆ OBJAVILA PRIVATNU FOTKU: Bivša rijaliti učesnica MOLI ZA POMOĆ, evo o čemu se RADI
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SVE PODELILA JAVNO

DALILA DRAGOJEVIĆ OBJAVILA PRIVATNU FOTKU: Bivša rijaliti učesnica MOLI ZA POMOĆ, evo o čemu se RADI

Na storiju Dalila leži na krevetu i drži šaku glavu. Ona je stavila stiker SOS koji predstavlja internacionalni poziv za pomoć.

Objavljeno: 23:07h

Dalila Dragojević ne prestaje da deli svoju stvarnost sa mnogobrojnim fanovima koji je prate na društvenim mrežama. Mnogi se pitaju da li joj to nedostaje rijaliti te ima potrebu da sve što joj se desi, psole svake svoje pomsli snimi kratki klip koji kači na svojoj Instagram stranici.

Ove teorije su dodatno podgrejane medijskim pričama da je Dalila, navodno, viđena u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, gde je, kako se nagađa, radila lekarske preglede, koji su specijalan uslov produkcije za ulazak u rijaliti.

Dok čekamo da vidimo da li je ovo istina i da li Dalila zaista ulazi u "Zadrugu 7", gledaoci mogu da prate "rijaliti" na njenom Instagramu.

Dalila Dragojević traži pomoć na mrežama
Dalila Dragojević traži pomoć na mrežamafoto: Printscreen/ Instagram/ dalila_dragojevic_official

Poslednja priča je izazvala dosta pažnje jer se Dalila u njemu požalila da mrzi da obavlja kućne poslove. Čišćenje i održavanje higijene prostora oko nas su svakodnevni zadaci koji često izazivaju različite reakcije kod ljudi. Dok su neki skloni redovnom čišćenju i uživaju u organizaciji, drugi izražavaju otpor prema ovim aktivnostima. Ovaj fenomen može biti rezultat kombinacije ličnosti, motiva, okoline i emocionalnih faktora.

Na storiju Dalila leži na krevetu i drži šaku glavu. Ona je stavila stiker SOS koji predstavlja internacionalni poziv za pomoć.

Objava Dalile Dragojević
Objava Dalile Dragojevićfoto: Printscreen/ Instagram/ dalila_dragojevic_official

- Ležim i razmišljam kako treba da počnem da čistim stan. Onda ustanem da čistim i odjednom me nešto drugo zainteresuje i onda se vratim u ležeći položaj, ali moram da čistim. Nisam dugo čistila stan, čistila podove, tuš kabinu, WC šolje, joj žene, žene - uzdisala je Dalila dok je držala ruku na glavi.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.