"ZVALA ME JE I PRETILA" Kačavenda najvila RAT sa Anom Ćurčić, pa ANGAŽOVALA i advokate, SLEDI PRAVI HAOS
Milena Kačavenda, Foto: Petar Aleksić

BIVŠA KUMA U AKCIJI

"ZVALA ME JE I PRETILA" Kačavenda najvila RAT sa Anom Ćurčić, pa ANGAŽOVALA i advokate, SLEDI PRAVI HAOS

Milena je otkrila sve o razgovoru sa Anom Ćurčić i najavila velike preokrete

Objavljeno:

Ana Ćurčić prethodne večeri napravila je skandal u emisiji uživo kada je izrevoltirana zbog poziva Mikija Đuričića ispolivala voditeljku Anu Radulović sokom.

Tokom programa je u više navrata spominjala svoju bivšu prijateljicu i kumu, Milenu Kačavendu za koju sada kaže da joj nikada i nije bila kuma, pretila da će je uništiti kada uđe u sedmu sezonu Zadruge.

Kurir prenosi Kačavenda je kada su se slegli utisci prokomentarisala ponašanje bivše prijateljice, koja je ipak pokušala da kontaktira sa njom iako je to oštro demantovala.

Milena Kačavenda otkrila da joj je Ana pretila
Milena Kačavenda otkrila da joj je Ana pretilafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Prekjuče me je zvala i otvoreno mi je pretila. Rekla je da će nakon mog ulaska početi rat protiv mene, iako ne znam zašto to ne uradi odmah dok mogu da odgovorim, toliko o njenoj hraboristi. Noćas je u emisiji sa sve svojim adminom za kojeg je rekla da ga ne poznaje i da nema nikakav uticaj na nju iznela raznorazne pretnje, da će me raskiriknati, da će pustiti moje glasovne poruke... Tako da sam odlučila više da ne ćutim iako nisam prvobitno želela da je raskrinkavam u Eliti, ona me je prosto naterala. Braniću se onako kako ja znam, a angažovala sam i advokate, tako da nikakav problem - rekla je Milena.

Kačavenda je progovorila i o polivanju voditeljke koja je isključivo radila svoj posao o postavljala pitanja gledalaca i publike.

Ana Ćurčić je pozvala bivšu kumu i najvila joj haos
Ana Ćurčić je pozvala bivšu kumu i najvila joj haosfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ono je nedopustivo, dokaz da ne poštuje nikoga. Sramota! I ja sam bila dobra dok sam trebala a sad sam dugme, ali ću spremno dočekati sve od "Ane Kur*ić" i "Ace Kulića". Ja ovaj rat nisam započela prva, samo sam branila ženu koja je bila žrtva nasilja i moj prijatelj - izjavila je Milena za Kurir.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.