TRUDNA MATORA HOĆE DA ĐE U ZADRUGU 7 SA ANITOM: Detalji SLUŽBENOG razgovora PROCURELI
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, Foto: Instagram printscreen/anita.stanojlovic.official

isplivalo

TRUDNA MATORA HOĆE DA ĐE U ZADRUGU 7 SA ANITOM: Detalji SLUŽBENOG razgovora PROCURELI

Tražili posedbne uslove

Objavljeno:

Bivše učesnice "Zadruge" Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su stale na ludi kamen i od tada izazivaju veliku pažnju javnosti. Njih dve planiraju da zajedno uđu u rijaliti program "Zadruga 7 Elita".

- Jovana ne može da živi bez rijalitija! Osim što se vezala za prostor u Šimanovcima, to joj je i osnovni izvor prihoda. Pošto se sa Anitom dogovorila da nađu donora i da ode na vantelesnu krajem avgusta, u nov rijaliti "Elitu" trebalo bi da uđe trudna! Matora planira da celu trudnoću iznese pred kamerama - priča dobro obavešten izvor i dodaje da Tomićeva već pregovara s produkcijom.

- Pošto veruje da će biti u drugom stanju, tražila je da ima poseban apartman, slično kao što je imala Miljana dok je bila trudna. Tu bi boravila s Anitom, imala bi pravo na tri obroka i užinu, redovne kontrole kod lekara, ali i da povremeno viđa porodicu. Čelnici Pinka smatraju da bi bio pun pogodak da ona i Anita, kao gej bračni par koji će dobiti dete, uđu u rijaliti!

Anita i Matora ulaze u Zadrugu?
Anita i Matora ulaze u Zadrugu?foto: Instagram printscreen/matora23

- Anita nije želela da opet uđu u rijaliti, plaši se da li će njihov brak opstati tamo. Takođe, brine je kako će Jovana, ukoliko zaista bude trudna, prolaziti kroz stresne situacije. Jovana silno želi u rijaliti, pa su se oko toga i svađale. Anita je na kraju popustila i pristala, ali joj je zapretila da će odmah napustiti rijaliti ako Matora samo pogleda drugu ženu. Mnogo je ljubomorna! - otkriva izvor.

Bonus video:

01:59

ZNAM TE, LAŽEŠ ČIM ZINEŠ! Sandra Rešić otkrila šta joj je Matora rekla pre svadbe, ANITA SE NAČISTO POGUBILA!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.