ISPLIVALI SU DETALJI SVAĐE IZ DOMA KULIĆA! Bebica POBEGAO iz Niša, a Miljanu optužio da MUTI SVAŠTA
Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ATAIMAGES

SVE SE SAZNALO!

ISPLIVALI SU DETALJI SVAĐE IZ DOMA KULIĆA! Bebica POBEGAO iz Niša, a Miljanu optužio da MUTI SVAŠTA

Isplivali su detalji svađe iz doma Kulića

Objavljeno:

Lepi Mića gostovao je u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je otkrio zanimljive informacije o odnosu Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, koji je, po svemu sudeći, na staklenim nogama.

Naime, kada je Miljana gostovala u emisiji sa bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, Bebica je shvatio da tu nisu "čista posla" i da oni i dalje nisu emotivno raščistili, pa je preduzeo mere i presekao vezu:

- Rekao mi je da je Bebica zapalio iz NIša, da je u Beogradu kući i čuo sam da je Bebica zvao Ivana, Bebica mi je rekao da je bio u Novom Sadu da završi nešto i da je kući. To je informacija današnja. Ivan mi se žalio, rekao je da je posle rođendana bilo loše, a pre toga super - rekao je Mića.

Lepi Mića je govorio o odnosu Miljane i Zole
Lepi Mića je govorio o odnosu Miljane i Zolefoto: Espreso

- Mićo, da li se slažeš sa tim da je Miljana još uvek ludo zaljubljena u Zolu? - pitala je gledateljka.

- Meni nije jasno, oni su na početku Zadruge uvek u svađi, pa je frka, pa strašna ljubav, pa Miljana uradi što uvek uradi. Ja ne mogu da shvatim da ti u strašnoj emociji je*eš drugu sa strane. Meni je to nelogično, smešno, navalentno. Ne znam šta Zoli treba da uradi neko da bi mu se zgadio, ne znam šta mu Miljana nije uradila. Treba da ode da je isprosi i da svadba bude u Derventi i da tako zapuši usta i Mići i svima. Ivan mi je rekao da se razočarao, da su ga bezveze napali i ne zna kako da se ponaša jer je taman sve krenulo kako treba - rekao je Mića.

Da podsetimo, Bebica je, odmah nakon emisije, napao Miljanu zbog toga što ga javno pravi budalom, a nakon toga je odlučio da je napusti i ode iz Niša.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.