ON IMA SVE DOKAZE! Aca Bulić drži Zvezdana u ŠACI, može SVE DA OTKRIJE?
Aca Bulić i Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MOĆNIK

ON IMA SVE DOKAZE! Aca Bulić drži Zvezdana u ŠACI, može SVE DA OTKRIJE?

Nakon izlaska iz Zadruge, Ana Ćurčić obnovila je vezu sa Acom Bulićem

Objavljeno:

Aca Bulić, sadašnji suprug Ane Ćurčić navodno poseduje dokaze protiv Zvezdana Slavnića koji bi navodno mogli da izazovu veliki skandal u javnosti.

- Aca je miran čovek, ne pravi probleme, dok ga neko ne dira ili nekog u njegovoj blizini ko mu je drag. Ana je njegova velika ljubav, zato ne bio u koži Zvezdanu ako nastavi sa ovim ponašanjem. Prevario je Anu, urnisao ju je, sad treba da je ostavi na miru da se oporavi od njega, jer Aca ima dokaze, ima poruke, slike u telefonu, spreman je da svoje zaštiti, jer je on pre svega jedan gospodin - započinje izvor.

- Aca je zaista spreman da otvori telefon i sve objavi javno što zna o Zvezdanu, jer u to vreme su se dešavale razne stvari, o kojima javnost ni ne zna, a on se samo igra sa Bulićevim strpljenjem. On zna da kaže i to da bolje njega da provocira i pecka, nego da se zakačio za Anu - tvrdi izvor i otkriva šta se nalazi u Acinom telefonu:

Aca Bulić i Ana
Aca Bulić i Ana foto: Printscreen /instagram / anacurcic

- To zaista ne mogu da kažem, ne mogu da otkrivam, ali sve je eksplicitno, sve je šokantno i stvarno su stvari sa kojima niko ne treba da se igra. Aca je ozbljina ajkula u ovom gradu, to svi znaju, pa i Zvezdan, a on samo nastavlja da se igra - rekao je izvor blizak Buliću za Republiku.

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

(Espreso/ALo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.