EVO KO JE BIVŠI MUŽ VATRENE BRINETE! U odličnim odnosima POSLE RAZVODA, a ceo u TETOVAŽAMA: Veže ih još i OVO
Žana sa bivšim, Foto: Privatna arhiva

saznajemo

EVO KO JE BIVŠI MUŽ VATRENE BRINETE! U odličnim odnosima POSLE RAZVODA, a ceo u TETOVAŽAMA: Veže ih još i OVO

Pogledajte kako izgleda bivši muž rijaliti učesnice

Objavljeno: 12:15h

Svi znaju da je Žana Đorđević razvedena i da ima ćerku, kao i da je sa bivšim suprugom Bobanom u odličnim odnosima. Ona je o tome više puta govorila u Zadruzi, a oglasio se i on jednom prilikom dok je Žana bila u rijalitiju

Tada je pokomentarisao dešavanja u rijalitiju.

"Mislim da niko ne može da joj parira, ni na psihičkom ni na fizičkom nivou, obojica su super momci, ali previše mirni i blagi nasparam njenog temperamenta. Ona je sportski tip, ceo život trenira i voli da se druži sa zdravim ljudima. Šta god da se desi, ima moju maksimalnu podršku", poručio je Žanin bivši suprug poznatiji kao Bobanac.

Bivši muž
Bivši mužfoto: Privatna arhiva

Mnoge zanima kako izgleda njen bivši muž, a mi vam otkrivamo njegovo pravo lice.

On je baš kao i Žana ceo u tetovažama, a starleta dugo nije objavljivala fotografije s anjim na svom Instagram profilu. Međutim, mi smo pronašli neke starije fotografije, a vi pogledajte u galeriji kakve:

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, bivši rijaliti učesnici Marko Marković i Žana Đorđević nastavili su i posle "Zadruge" svoju vezu "bezveze", kako su je okarakterisali tokom boravka u rijalitiju.

Navodno je Bobanac zapretio Marku da čuva Žanu.

– Žana i Bobanac su baš veliki prijatelji i on je upućen u sve što se njoj dešava. Nedavno se upoznao sa Markom i to slučajno, jer su on i Žana bili na Adi Ciganliji, gde se nalazio i njen bivši muž. Kada su se sreli odlučili su da sednu i popiju piće. Tada je Žanin bivši muž rekao Marku da pazi i čuva Žanu i da ne sme da je povredi nikada jer ako mu se ona požali imaće posla sa njim. Marko je rekao da ne brine i da mnogo voli Žanu- kaže nam izvor blizak Žani za Paparazzo i dodaje da Marku ipak nije bilo svejedno dok mu je Bobanac držao predavanje.

Bonus video:

00:56

Jelena Zana pokazala koja je razlika između nje i kafanske pevačice

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.