ZVEZDAN DOBIO ZABRANU PRILASKA ANĐELI ĐURIČIĆ? Ovo su svi DETALJI
Zvezdan Slavnić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

SKANDAL

ZVEZDAN DOBIO ZABRANU PRILASKA ANĐELI ĐURIČIĆ? Ovo su svi DETALJI

Trenutno nije poznato da li je Zvezdanu već dostavljeno rešenje o zabrani prilaska

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić dobio je navodno zabranu prilaska svojoj bivšoj devojci Anđeli Đuričić.

Ova zabrana je navodno izrečena automatski nakon što je Anđela podnela krivičnu prijavu protiv svog bivšeg dečka. Anđela je otišla u Crnu Goru kako bi se emotivno stabilizovala i prevazišla traume koje je pretrpela tokom veze s Zvezdanom nakon što su oboje izašli iz Zadruge 6.

Trenutno nije poznato da li je Zvezdanu već dostavljeno rešenje o zabrani prilaska. Prema navodima, on nema prava da prilazi Anđeli, niti da stupi u kontakt s njom.

Zvezdan Slavnić navodno je dobio zabranu pilaska Anđeli Đuričić
Zvezdan Slavnić navodno je dobio zabranu pilaska Anđeli Đuričićfoto: Nemanja Nikolić

Zvezdan se još nije oglasio povodom navodne zabrane prilaska. Prema informacijama pomenutog medija, njihova veza je imala ozbiljnih problema i nakon što su napustili Zadrugu 6. Navodni razlog za raskid je bio fizičko nasilje, tačnije, navodni incident u kojem ju je Zvezdan udario.

Prema rečima izvora Informera, pre nego što je Anđela otišla u Crnu Goru, ona i Zvezdan su se posvađali, a on je navodno udario i naneo joj povrede. Ona o ovome ima i dokaze.

Zvezdan se još nije oglasio povodom navodne zabrane prilaska.
Zvezdan se još nije oglasio povodom navodne zabrane prilaska.foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Međutim, ovaj događaj ostavio je duboke emocionalne traume na njoj, pa je posećivala psihologa kako bi skupila hrabrosti za suočavanje s ovim problemom na sudu, što se čini kao prikladan korak.

Anđela je dugo razgovarala s advokatima i psiholozima kako bi se pripremila za ovaj proces nakon svega što je proživela. Ukoliko se na sudu dokažu navodi iz njene krivične prijave, Zvezdan bi mogao biti osuđen i na do 5 godina zatvora. Za nasilje u porodici sa teškim telesnim posledicama, kazna zatvora može biti i do 10 godina. Imajući u vidu da je Zvezdan već ranije osuđivan, sud to može uzeti kao otežavajuću okolnost prilikom određivanja kazne, piše Informer.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.