KONAČNO ISPLIVAO PRAVI RAZLOG RASKIDA MAJE I BILALA: U sve umešani ONI, sada je sve MNOGO JASNIJE
Maja Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorila dušu

KONAČNO ISPLIVAO PRAVI RAZLOG RASKIDA MAJE I BILALA: U sve umešani ONI, sada je sve MNOGO JASNIJE

Ona je priznala da je njegova porodica nije prihvatila kako su oni to predstavili i da su očekivali da ona promeni veru.

Objavljeno: 18:18h

Bivša riajliti učesnica i starleta Maja Marinković definitivno je stavila tačku na vezu sa Bilalom zbog kog se preselila u Sarajevo, međutim, sada otkriva da ništa nije bilo sjajno te da više nije mogla da trpi njegovu ljubomoru i torturu.

Ona je priznala da je njegova porodica nije prihvatila kako su oni to predstavili i da su očekivali da ona promeni veru.

- Dečko nije normalan, ja sam opet ispala budala, ali dobro, iskreno moj Taki mi je po ko zna koji put otvorio oči i hvala mu na tome. Ja ocu nisam ni smela da pričam sve jer znam kako bi reagovao. Ćerka sam mu i shvatio je on da ja nisam srećna i kakav je zapravo Bilal. Istina je da smo nas dvoje dva sveta, ja ništa ružno nisam htela da o njemu kažem, ali eto, prvi je ispao prema meni nefer i tražio da me ljudi pljuju po emisijama, davao je izjave koje nemaju veze sa mozgom. Želim mu sve najbolje što dalje od mene - rekla je Maja, a onda otkrila da li je istina da je Bilalova porodica želela da promeni veru:

Maja Marinković o raskidu sa Bilalom
Maja Marinković o raskidu sa Bilalomfoto: M.P./ATAImages

- Jeste, oni me nisu prihvatili iz nacionalnih razloga, videla sam da im to smeta. Ja nisam išla ni na jedno slavlje jer nisam njihova, da tako kažem. Primećivalo se to, nisam ja glupa. Pitali su me kada sam upoznala njegovu porodicu da li bih menjala veru, šta mislim o tome. Da, hteli su da promenim veru - rekla je Maja, a ond

Marinkovićeva se takođe dotakla i Bilalovih pretnji da će se ubiti nakon raskida.

– Pretio je on često, ucenjivao tako, ali dečko laže, to veče je umislio da se ja dopisujem sa Janjušem jer smo bili zajedno u emisiji. Pritom, on i ja tada smo već završili, pa mi je pretio, objavila sam poruke, zvao, ja se nisam naravno javljala. Hteo je da me uhvati na patetiku, ali džabe, ne nasedam. Zaboleo ga je Janjuš jer smo imali normalnu konverzaciju - rekla je Maja, a onda otkrila da li se viđa sa Janjušem.

Maja otkrila da li se videla sa Janjušem
Maja otkrila da li se videla sa Janjušemfoto: Petar Aleksić

- Ne, videli smo se tada u emisiji i nismo se dopisivali, bila je slučajnost da mi držimo telefone u rukama. Nemam komunikaciju sa njim kako neki pišu, želim mu sve najbolje. Ja nemam problem da gostujem sa bilo kim - rekla je starleta, a onda otkrila da li se čuje sa Zvezdanom Slavnićem sa kojim je imala intimne odnose toko učešća u rijalitiju:

Maja Marinković o Zvezdanu Slavniću
Maja Marinković o Zvezdanu Slavnićufoto: Nemanja Nikolić

– Ne, ne, isto mislim što sam i pre, on je okej lik, ja ga gotivim, Zveki je super, ali se više ne družimo - završila je Maja.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.