"NE MOŽE DA SE VRŠI LINČ NA MENI" Anđela KRIVIČNO GONI Zvezdana, a ove reči će on ZAUVEK UPAMTITI
Foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages

DETALJI

"NE MOŽE DA SE VRŠI LINČ NA MENI" Anđela KRIVIČNO GONI Zvezdana, a ove reči će on ZAUVEK UPAMTITI

Njihov prvi susret nakon raskida biće na sudu

Objavljeno: 14:23h

Anđela Đuričić odlučila je da tuži Zvezdana Slavnića zbog fizičkog nasilja u “Zadruzi 6”, a televiziju “Pink” zbog protivpravnog lišenja slobode.

Tokom boravka u Zadruzi, Zvezdan je svojoj tadašnjoj devojci udario šamar, čupao je i u nekoliko navrata je fizički nasrtao na nju.

Đuričićeva je stavila tačku na ovaj odnos, a nedavno se oglasila i na svom Instagram profilu.

Zvezdan je svojoj tadašnjoj devojci udario šamar, čupao je i u nekoliko navrata je fizički nasrtao na nju.
Zvezdan je svojoj tadašnjoj devojci udario šamar, čupao je i u nekoliko navrata je fizički nasrtao na nju.foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

– Dobar dan svim, želela bih da se obratim svim ljudima koji me podržavaju, koji su me podržavali i koji me možda ne podržavaju, ali prate moj profil i prate sva dešavanja koja se dešavaju meni već proteklih osam meseci. Hvala vam puno što me podržavate i šaljete mi podršku koja mi je zaista potrebna u ovim trenucima. Mislila sam da mi je potrebnija dok sam bila u Zadruzi, ali tek kada sam izašla i postala svesna dešavanja oko mene, shvatila sam koliko mi je vaša podrška bitna, jer sve što se dešava oko mene ne prestaje, postaje samo gore iz dana i dan – istakla je Anđela.

– Znači mi ova zajednička borba, jednim dijelom sam i sama zaslužila jer je svako sebi kriv za svoje postupke. Mnogo puta sam rekla: ”Da, kriva sam”. Stala sam iz svojih postupaka, što nikako ne znači da se može vršiti linč na meni. Odlučila sam stati u kraj svemu tome– istakla je ona.

Bonus video:

00:19

Zvezdan i Anđela dobili poklone od fanova

(Espreso/Hype/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.