ACA BULIĆ SA OVOM ŽENOM ULAZI U NOVI POSAO: Evo šta je PEVAČICA otkrila o SARADNJI i kako je do nje došlo
Aca Bulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

biznis

ACA BULIĆ SA OVOM ŽENOM ULAZI U NOVI POSAO: Evo šta je PEVAČICA otkrila o SARADNJI i kako je do nje došlo

Zorica Marković je govorila kako teku pripreme

Objavljeno:

Osim po učešću u rijalitijima i muzičkoj karijeri, Zorica Marković je u narodu prepoznatljiva i kao dugogodišnji ugostitelj, te su se svojevremeno u njenim restoranima i kafanama okupljale brojne ličnosti sa javne scene.

Markovićeva je pre dve godine otvorila kafanu na Voždovcu sa poslovnim partnerom, međutim, saradnja je usled nesuglasica ubrzo prekinuta, te Zorica više nema ništa sa tim objektom.

Zorica je sada, posle dve godine, pronašla novog poslovnog partnera za otvaranje ugostiteljskog objekta i to pomoću prijateljice iz Zadruge,Ane Ćurčić. U pitanju je Anin partner - Dragana Aca Bulić, prenose mediji.

Pevačica se oglasila ovim povodom, pa otkrila kako teku dogovori sa Bulićem.

- Ana je spojila Acu i mene, a on je došao na ideju da zajedno uđemo u ugostiteljski posao. Još smo u pregovorima oko lokacije i svih onih sitnih detalja i, iskreno, jedva čekam da sve sprovedemo u delo! Ne bih otkrivala detalje jer je sve još u fazi dogovora, ali čim sve utanačimo Aca i ja, rado ću otkriti i o kojim ciframa se radi i za šta će Ana biti zadužena - tajanstvena je Zorica.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.