ESKALACIJA! ANĐELA ĐURIČIĆ PODNOSI TUŽBU PROTIV VODITELJA PINK TELEVIZIJE? Evo šta se SVE IZDEŠAVALO!
Anđela Đuričić, Foto: prentscreen/instagram/andjelaadjuricicc

DA LI JE MOGUĆE?

ESKALACIJA! ANĐELA ĐURIČIĆ PODNOSI TUŽBU PROTIV VODITELJA PINK TELEVIZIJE? Evo šta se SVE IZDEŠAVALO!

Bivša zadrugarka rešila je da se pred sudom obračuna sa voditeljima

Objavljeno: 13:41h

Anđela Đuričić podnosi tužbu protiv Darka Tanasijevića, a zbog, kako je saopštila, stvari koje je o njoj pričao u emisijama koje vodi.

Ona je na svom Instagramu, uz objavu koju je napisala, poručila "Vidimo se na sudu", dok su iz njene kuće u kojoj je zaposlena naveli da će se podneti krivična prijava.

- Javno pozivam Darka Tanasijevića u moju emisiju da malo popričamo i o njegovim nastranostima, svašta nešto se priča...Hmm. Pošto nemam priliku da se odbranim, a komentarisana sam u svakoj emisiji, dođi kod mene u emisiju, pa da ti i ja popričamo o čemu god želiš - objavila je Anđela na pomenutoj mreži.

Anđela Đuričić u sukobu sa Darkom Tanasijevićem
Anđela Đuričić u sukobu sa Darkom Tanasijevićemfoto: prentscreen/instagram/andjelaadjuricicc

Darko ovo nije želeo da komentariše, a Đuričićevoj ovo nije prvi put da ima sukobe sa voditeljima.

Anđela je nedavno imala okršaj i sa Dušicom Jakovljević, kada je pretila da će o njoj izneti u javnost određene stvari.

- Tek napolju se videlo koliko ona nije imala profesionalan odnos prema meni kao prema zadrugaru, nego je lečila lične frustracije na meni. Ne znam koji je razlog tome. Neprofesionalno je da na televiziji sa nacionalnom frekvencijom jedna voditeljka uzme fotografiju sa mog Instagram naloga, ali je ista objavljena i na nekom drugom nalogu i sa tog profila je napisana poruka: Pozdrav za porodicu Slavnić i Ćurčić.

Anđela se u prošlosti sukobila i sa drugim voditeljima
Anđela se u prošlosti sukobila i sa drugim voditeljimafoto: Printscreen: Instagram/andjelaadjuricicc

To je verovatno bila sprdnja sa tog profila. Ona je to predstavila kao da sam ja to lično objavila sa svog Instagrama uz tu poruku. To me je jako iznenadilo zbog toga što je ona neko ko se predstavlja da 20 godina radi taj posao - rekla je Anđela, te optužila Jakovljevićevu da se služi lažima.

- Svako govori o sebi, a ona je tu rekla mnogo više o sebi nego o meni. Opet ja ne bih puno pričala o njoj, ali ako me bude vukla za jezik, moraću malo da ga razvežem i kažem šta ona radi i čime se bavi i zašto leči te frustracije na meni - rekla je Đuričićeva, pa dodala.

- Čula sam da voli muškarce zadrugare, tako da neka se pozabavi time šta radi u slobodno vreme da ja ne bih kačila slike čime se bavi i šta radi. Ne bih joj ostala dužna da me još jednom sa lažnim informacijama spomene, jer stvarno nikoga ne diram. Ovo su mi strašne stvari, toliko da sam spremna da nekoga lično raskrinkam.

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

(Espreso/24 Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.