"TAJ ODNOS JE BOLESTAN" ON JE PRISUSTVOVAO SKANDALOZNOM RASKIDU MAJE I BILALA, frapirao se PRIZOROM
Bilal Brajlović i Maja Marinković, Foto: M.P./ATAImages

opasan raskid

"TAJ ODNOS JE BOLESTAN" ON JE PRISUSTVOVAO SKANDALOZNOM RASKIDU MAJE I BILALA, frapirao se PRIZOROM

Adam Đogani komentarisao je odnos Maje i Bilala i rekao svoje mišljenje

Objavljeno:

Sinoć je u emisiji "Narod pita" gost bio Adam Đogani

U jednom trenutku usledilo je uključenje, pa je gledalac postavio pitanje Adamu:

- Je l' istina da je Maja tukla Bilala? - pitao je gledalac.

Adam ne želi da se meša u odnos Maje i Bilala
Adam ne želi da se meša u odnos Maje i Bilalafoto: Damir Dervišagić

- Ne bih se mešao u odnos Maje i Bilala, taj odnos je prebolestan. On je meni jako drag, zaljubio se i izgubio je sebe. Pokazao se loše u svemu. Nije mi se to svidelo. Ja sam bio sa njima kada je bila ona emisija kada je Maja izašla iz emisije. Bilal i ja smo bili na soniju, ali nismo ni igrali, on je pratio Maju. On je nju ucenio ako ne napusti emisiju da će on da ode za Bosnu. Meni se to nije svidelo - poručio je Adam.

Podsetimo, rijaliti par, Maja Marinković i Bilal Brajlović, pre nekoliko dana stavili su tačku na vezu, nakon čega se ona vratila za Beograd.

Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razloga, na prvom upoznavanju pitali su me da pređem u islam i odreknem se svoje vere, izdržavala sam ga, pare od fanova je uzimao, krio od mene i slao bratu. Kada odem u emisiju pretio mi je sve u dogovoru sa nekim ljudima o kojima ne bih sada, ali ako zatreba imenom ću ih prozvati sve, sa mnom nema igre. Ni na jedno slavlje me nisu zvali, ni dali da dođem jer sam Srpkinja. Taki me je po ko zna koji put spasio svega i zato je najbolji otac na svetu - rekla je Maja i dodala:

Maja o odnosu sa Bilalom i njegovom porodicom
Maja o odnosu sa Bilalom i njegovom porodicomfoto: M.P./ATAImages

- Opet sam ispala glupa. Ovo je samo deo pakla koji sam vam ukratko ispričala. Ja sam ispala čovek, ali sam očigledno neprihvaćena, jer sam Maja, a ne njihova. Bori je rekao da me pljuje u emisiji, i priča za mene sve najgore, to mi je hvala za sve što sam uradila za njega, a ja ružnu reč o njemu i njegovoj porodici nisam rekla - poručila je Marinkovićeva za "Pink" pre neki dan.

Bonus video:

00:13

Maja Marinković se snima gola

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.