ANITINI RODITELJI RAZOČARANI ZBOG BRAKA SA MATOROM? Usledio PREOKRET, ova slika menja BAŠ SVE
Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, Foto: M.P./ATAImages

da li JE REALNO?

ANITINI RODITELJI RAZOČARANI ZBOG BRAKA SA MATOROM? Usledio PREOKRET, ova slika menja BAŠ SVE

Matora i Anita su svoju vezu krunisale venčanjem na primorju Crne Gore gde su zvanično stupile u brak

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile sudbonosno "da" u Crnoj Gori, a ceremoniji su prisustvovali prijatelji, dok se roditelji nisu pojavili

Međuti, kako navodi izvor za medije, roditelji nisu baš na taj način prihvatili njihov brak kao i svi ostali, ali su donekle saglasni sa njihovom odlukom da uplove u bračne vode, što je Anita i potvrdila.

- Okej, nije bilo svejedno naravno. Ali, videla je da sam zaljubljena i rekla mi je: "Ako si ti srećna i ja sam". Sada je sve odlično, bila je kod Jovane spavala, sada je u boljem odnosu sa njom nego sa mnom - otkrila je Anita.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora
foto: Instagram printscreen/matora23

Ipak, Matora je sada na svom Instagramu objavila fotografiju sa Anitinom majkom, i na taj način pokazala da su sada u dobrim odnosima sa Jovanom. Tomićeva je uz fotografiju kratko napisala: "Tašta".

Matora i njena tašta
Matora i njena taštafoto: Printscreen/instagram/matora23

Matora i Anita bile su zajedno na porodičnom veselju, odakle su se uključile i u lajv, gde su se sve vreme grlile i ljubile.

Inače, i Matora je nako svadbe govorila kako njena porodica gleda na čitavu situaciju.

- Nisu oni srećni što se sve to tako dešava u mom životu, što je javno i transparentno. Nije to sad problem sa Anitom, oni znaju za moje veze i život već godinama. Veći je problem što su me željni, koliko im falim u životu - započela je Matora, pa nastavila:

- Oni su malo stariji i drugačije sve shvataju. Ja sad odlazim od kuće, imam ženu, eto, ona i dete ima, imam neku drugu porodicu i kao da se rastajemo. Baš je bilo emotivno kada sam im rekla, plakali smo svi zajedno, a kada vidiš očeve suze, najviše te zabole. Ja sam jako vezana za porodicu - bila je iskrena ona.

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.