EVO KAKO IZGLEDA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAKON OPERACIJE, LICE JOŠ UVEK U ZAVOJIMA: Ovako teče OPORAVAK
Dušica Jakovljević, Foto: Nemanja Nikolić

pogledajte

EVO KAKO IZGLEDA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ NAKON OPERACIJE, LICE JOŠ UVEK U ZAVOJIMA: Ovako teče OPORAVAK

Dušica je podelila fotografiju na svom Instagram profilu

Objavljeno:

Dušica Jakovljević dugo je mučila muku sa sinusima i devijacijom nosa zbog čega se odlučila na intervenciju. Naime, ona je po peti put operisala devijaciju, ali i uradila estetsku korekciju, a sada je pokazala kako izgleda nakon iste.

Voditelka na licu i dalje ima zavoje, a proces oporavka će po svemu sudeći trajati nekoliko dana. Objavivši selfi, Dušica je pokazala da je jako zadovoljna onim što je uradila i strpljivo čeka prve rezultate.

Dušica je pre dva dana napustila kliniku u kojoj je radila zahvat. Iako je tada imala kačket na glavi, a otoke je skrivala maramom, voditeljka je pokazala kako teče oporavak.

Dušica je pre dva dana napustila kliniku u kojoj je radila zahvat.
Dušica je pre dva dana napustila kliniku u kojoj je radila zahvat.foto: prentscreen/instagram/dusicajakovljevic

- Dobro sam. Srećna sam što se sve završilo, postoje stvari koje sam dodala. Operacija je protekla dobro, anestezija je bila super, plašila sam se buđenja najviše. Zategla sam podbradak i ruke. Ja vrlo transparentno sve radim, žene ne treba da budu osuđivane. Namerno razbijam predrasude, svako radi šta hoće. Uradila sam malo i nos - rekla je voditeljka.

Bonus video:

02:07

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTKRILA KAKO SU NA OPERACIJU REAGOVALA NJENA DECA: Bilo mi je muka od bolova, poslala sam im poruku...

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.