PROCURELO DA JE ANA ĆURČIĆ TRUDNA: Ona se oglasila i PRIZNALA
Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OTKRIVENO

PROCURELO DA JE ANA ĆURČIĆ TRUDNA: Ona se oglasila i PRIZNALA

Bivša zadrugarka otkrila istinu

Objavljeno: 13:35h

U novom izdanju emisije "Narod pita", gostovali su bivši učesnici šeste sezone "Zadruge", Super Cveta, Nenad Lazić Neca i Lepi Mića, koji je tokom pretresa gorućih tema iz rijalitija u više navrata istakao da veruje u Aninu i Zoričinu priču da je bivša devojka Ace Bulića, kako su rekle, kralj, te je podelio i nekoliko kontradiktornosti sa kojima nije saglasan.

- Mića kaže da sam nemoralna... Pa dobro, oni sve znaju bolje nego ja. Čujem da je rekao da nije bilo nasilja, Mića je tu da laže, to dobro znamo... Upalio se Mića kao šibica, ne može da se ugasi - rekla je Ana Ćurčić, te se nadovezala na priču o tome da je zvala Necu Lazića tokom kratke pauze za reklame.

Ana Ćurčić otkrila da li je trudna
Ana Ćurčić otkrila da li je trudnafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Zvali smo Necu na pauzi Aca i ja, rekli smo mu da je genije, može on i sam. Slobodno neka pljuju, sreća boli! Neca je jedan od retkih dečaka, jer je među najmlađima bio, a borio se kao najstariji. Sve pohvale za njega. On je dečko koji je pametan i zastupa svoje stavove vrlo hrabro i svaka mu čast. Blago majci koja ga ima - dodala je drugoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 6", a potom se osvrnula na glasine da je trudna.

- Trudna nisam, da znate - demantovala je Ana Ćurčić, kratko i jasno.

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.