ANITA I MOTORA IZGOVORILE SUDBONOSNO "DA": Ovo je bio EMOTIVAN momenat za njih, ovako su IZGLEDALE
Matora i Anita, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

VENČANJE

ANITA I MOTORA IZGOVORILE SUDBONOSNO "DA": Ovo je bio EMOTIVAN momenat za njih, ovako su IZGLEDALE

Bivšim zadrugarkama mnogi čestitaju

Objavljeno: 16:19h

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su sudbonosno "da" u luksuznoj vili od tri miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Anita je sada na svom Instagramu podelila fotografiju njih dve u belom, dok je Anita izabrala ultra kratku belu haljinu od svile, Matora je u belom odelu.

Zvanice je na stolovima dočekala i poruka.

Venčale se Matora i Anita
Venčale se Matora i Anitafoto: prentscreen/instagram/matora23

- Hvala vam svima što ste proslavili sa nama danas početak našeg zajedničkog života. Osećamo se zaista blagosloveno što vas imamo ovde danas sa nama, na ovom najuzbudljivijem danu našeg života. Ljubav i velikodušnost koje ste nam iskazali, nikad nisu bile tako očigledne kao danas, i zbog toga vam nikada nećemo moći dovoljno zahvaliti. Anita i Jovana.

Inače, ovo je prvo gej venčanje rijaliti učesnica u Crnoj Gori. Kako prenose domaći mediji gala svadba održaće se u jednoj luksuznoj vili koja je opasana zidinama i ne može joj se prići.

Jovana Tomić Matora je, kako običaji nalažu, pre samog čina venčanja uz muziku igrala i veselila se uz pesmu "Danas majko ženiš svoga sina".

Noć u pomenutoj vili košta skoro 1.000 evra, a ima i ogromnu terasu, dok su sobe nameštene tako da imaju magičan pogled. Kako je Matora već istakla, kumovi na ovoj svadbi će im biti novinar Marko Đedović i njena dugogodišnja prijateljica, Tamara. Za "Blic" se oglasila i Sanja Stanković na dan venčanja njene bivše i poželela sreću Matoroj i Aniti.

- Moja svadba je prava, da se razumemo i stvarno će da se desi. Osetila sam potrebu da se brzo desi i spontano. Bila sam surova prema Aniti, to je devojka koja me iskrneo voli. Što se tiče bivših, sve najbolje, nadam se da će uskoro imati neko lepo venčanje, slično kao moje - rekla je Matora ranije jednom prilikom.

Na spisku zvanica naći će se brojne ličnosti iz sveta rijalitija, između ostalog i Aleksandra Nikolić, Filip Car, Tijana Ajfon, Nenad Aleksić Ša sa suprugom, kao i mnogi drugi bliski prijatelji Jovane i Anite.

Bonus video:

00:30

Evo kako izgleda Matora u belom odelu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.