ORIGINAL ILI KOPIJA, VI ODLUČITE! Anđelu ponovo KRITIKUJU, a nije zbog GOLOTINJE: Na fotki svi OVO ZUMIRAJU
Anđela, Foto: prentscreen/instagram/ANDJELAADJURICICC

da li JE REALNO?

ORIGINAL ILI KOPIJA, VI ODLUČITE! Anđelu ponovo KRITIKUJU, a nije zbog GOLOTINJE: Na fotki svi OVO ZUMIRAJU

Luj Viton torba je jako skupa, a ljudi ne veruju da Anđela Đuričić ima novca da je kupi, te nosi kopiju.

Objavljeno: 07:33h

Nekadašnja zadrugarka i novopečena voditeljka Anđela Đuričić nalazi se na meti oprečnih komentara šta god da kaže ili uradi.

Ovog puta je ovakve reakcije izazvala skupocena "Luj Viton" torba kojom se Anđela pohvalila na društvenim mrežama, snimajući je tokom opuštenog dana provedenog na plaži.

"Fino se ova oparila u 'Zadruzi' i kao voditeljka, ovo čudo košta oko 3.500 evra", "Odakle njoj pare za ovu torbu, jedino ako je bubreg prodala", "Lepa torba za lepu ženu, zaslužila je", "Ne ložite se, ljudi, fejkara, vidi se na 100 metara", "Original Luj Viton torba se prepoznaje po tome što print ide tačno do ivica i nikad preko njih, a na ovoj je presečen na pola, tako da je reč o kopiji, sad zavisi da li je 10 evra ili 20, pitanje je", "Lažni sjaj, šta li misli da time postiže?", nizali su se komentari na Tviteru.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

O Anđeli se i juče pričalo, zbog druge objave na društvenim mrežama.

- Ne, nije tvoja sramota što si nekom verovala. Sramota je onoga ko je tvoje poverenje iskoristio. Nikada dobrota, ljubaznost i poverenje ne mogu da budu sramota. Samo snaga. Ne stidi se tuđih sramota - glasio je citat koji je Đuričićeva podelila na svom Instagram profilu, a koji su mnogi protumačili kao poruku za njenog bivšeg, Zvezdana Slavnića.

Bonus video:

00:40

Evo gde je osvanula Anđela Đuričić

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.