Dobićemo tifus! Farmeri u panici! Na imanju haraju bolesti i prljavština! (FOTO)

U srednjem veku su bili uredniji

Dobićemo tifus! Farmeri u panici! Na imanju haraju bolesti i prljavština! (FOTO)

Farmeri ne održavaju higijenu u kući, što je izazvalo pojavu raznih zaraza i bolesti
Objavljeno:

Na imanju u Lisoviću higijena je u sve gorem stanju. Osim što je Stanija "zaradila" gljivice na nogama i ostali ukućani su počeli da se žale na razne probleme.

Stanija Farma
Aca Živanović, Tamara Đurić, Rade Lazić i Vesna Vukelić Vendi su se žalili na ishranu, a imanje hara dijareja. - Jela sam podvarak, a onaj kupus se sigurno pokvario. Već četiri dana imam problema sa stomakom - jadala se Tamara ukućanima.
Printscreen/Farma
Na isti zdravstveni problem se žalio i Rade. - Ne izlazim iz ve-cea. Ovo je stvarno užas, dijareja u ovakvim uslovima je zaista katastrofa - poverio se Rade. Niko nije siguran šta je izvor zaraze, osim Tamare. Kristijan smatra da izvor problema nije ishrana. - Mnogi kad izađu iz ve-cea ne peru ruke. Posle odlaze u kuhinju i spremaju hranu tim istim rukama punim bakterija - rekao je Kristijan.
Farma
Baki B3 smatra da će svi oboleti od tifusa. Bebi Dol se brani od ovih problema redovnom upotrebom probiotika. Jelena Krunić, koja se pre dva dana vratila u rijaliti, odmah je iskritikovala lošu higijenu. - Kako samo smrdi u spavaćoj sobi, da li ste normalni? Šta je ovo? - pitala je šokirana Jelena.
Lepi Mića se, takođe, dotakao teme nereda u spavaćoj sobi. - Da li je moguće da je ovakvo stanje ispod kreveta i da niko ne čisti? - pitao se Mića. Ipak, to ga nije navelo da se prihvati metle i eventualno sredi haos. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.