ISPLIVALA STARA FOTKA ANE ĆURČIĆ I ACE BULIĆA: Ova objava će podići čitavu NACIJU, Anina PORUKA gađa PRAVO U CENTAR
Aca Bulić i Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MLADOST

ISPLIVALA STARA FOTKA ANE ĆURČIĆ I ACE BULIĆA: Ova objava će podići čitavu NACIJU, Anina PORUKA gađa PRAVO U CENTAR

Bulić je sve vreme pružao podršku Ani dok je bila u rijalitiju

Objavljeno:

Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić obnovili su svoju mladalačku ljubav. Naime, posle završetka Zadruge 6, njih dvoje su tvrdili da su prijatelji, da bi naposletku priznali da su zajedno, a sada je isplivala njihova fotografija iz mladosti kada su se zabavljali.

Naime, Ana i Aca su primer onih prvih đačkih ljubavi. Zabavljali su se pre 30 godina, živeli su u zgradi do zgrade, išli u istu školu, a sada je na Instagramu isplivala fotografija iz tog perioda kada su bili u najvećoj ljubavi.

- Biraj onog partnera i prijatelja koji će brinuti o tebi. Ne materijalno, već onaj koji će se brinuti o tvojoj duši, dobroti, sreći, tvome zdravlju, srcu, potrebama i svemu što si ti - piše u opisu fotografije jedne fan stranice, na kojoj su Ana i Aca pozirali u mladosti, ali i sada.

Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić su obnovili svoju mladalačku ljubav
Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić su obnovili svoju mladalačku ljubavfoto: prentscreen/instagram/ana_curcic_official

Podsetimo, Ana i Aca su tokom zabavljanja dobili i dete, koje je preminulo, a Bulić se jednom prilikom oglasio povodom ove tragedije.

- Sa Anom sam bio pre trideset i kusur godina. To su bila druga vremena, zabavljali smo, držali za ručice, to je tako izgledalo tada. Živeli smo zgrada pored zgrade, išli smo u istu školu "Đuro Strugar" u bloku 37, i kao sva normalna deca u to vreme, počeli smo na klupici, od pantomime do lastiša. Ana je zatrudnela kada je imala 17-18 godina, to je bilo pred kraj naše veze - rekao je Aca, pa dodao:

- Zatrudnela je i imali smo taj peh da nam je dete navodno umrlo u bolnici "Narodni front". Ona je taj porođaj jako teško podnela, izgubila je pet litara krvi, dok je dete bilo u inkubatoru. Ja sam trčao sa jedne strane na drugu, devojčica kojoj smo dali ime Aleksandra je provela devet dana u inkubatoru, a onda su nam saopštili da je deto umrlo.

Posle ove tragedije, njih dvoje su još dve godine bili zajedno, a onda se razišli, da bi sada ponovo osvežili tu ljubav.

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.