ALEKS NIKOLIĆ PIŠE AUTOBIOGRAFIJU: Istina o NJOJ na tacni, NEMA LAŽI NEMA PREVARE
Aleksandra Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

gola istina

ALEKS NIKOLIĆ PIŠE AUTOBIOGRAFIJU: Istina o NJOJ na tacni, NEMA LAŽI NEMA PREVARE

Rešena je da svima pokaže šta je i ko je, ali i koliko ima istine u onome što se o njoj pričalo

Objavljeno: 16:55h

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", godinama unazad je u javnosti opisivana na razne načine.

Od toga da su je zvali animir damom, povezivali sa kriminalcima, do toga da je prostitutka. Sada je ona rešila da svima zapuši usta i to u svojoj autobiografiji.

- Pošto mnogi od vas misle da znaju sve o meni i mom životu, a ne možete biti dalji od istine, rešila sam da napišem autobiografiju, pa da se čuje i moja, istinita, strana priče - rekla je Aleksandra, pa dodala:

- Gola istina, bez ulepšavanja. Samo čekajte, knjiga uskoro stiže.

Aleksandra Nikolić
Aleksandra Nikolićfoto: M.P./ATAImages

Podsetimo, o burnoj prošlosti Aleksandre Nikolić se priča već godinama. U Zadruzi su je optužili da se prostituisala dok je radila u Bujanovcu, ali je ona to demantovala. Prema njenim tvrdnjama, radila je kao animir dama.

Živela je sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka radila u inostranstvu. Sa 11 godina je upoznala oca Acu i godinama je bila svedok porodičnog nasilja, pa je u godini punoletstva pobegla od kuće i počela da radi u klubu. U Švajcarskoj je brutalno pretučena, da bi potom pobegla u Tursku, gde je završila u zatvoru.

U 21. godini odlučila je da postane trbušna plesačica. Nastupala je po klubovima u Makedoniji, gde je i upoznala žestokog momka s kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje i zbog njega je zapostavila posao.

Aleksandra Nikolić već neko vreme je sa Filipom Carem
Aleksandra Nikolić već neko vreme je sa Filipom Caremfoto: M.M./ATAImages

Veza je trajala godinu i po dana, a završila se nakon što ju je, kako je Nikolićeva tvrdila, on pretukao. Po povratku iz Skoplja u Beograd dobila je poziv da uđe u "Zadrugu 3" i od tada sledi njen buran ljubavni život pred kamerama. Bila je u kratkim vezama sa Markom Osmakčićem, Tomom Panićem, Nikolom Đorđevićem, kao i sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem, a u "Zadruzi 5" je upoznala "ljubav svog života", Dejana Dragojevića.

Iako su se kleli na večnu ljubav, ni ta veza nije potrajala. Po ulasku u "Zadrugu 6" ga je ostavila i započela vezu sa Filipom Carem, sa kojim je i danas u romansi.

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.