IVAN MARINKOVIĆ DOBIO ZABRANU PRILASKA? Potvrdio da mu je dolazila POLICIJA, ovo su detalji
Ivan Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

prijava

IVAN MARINKOVIĆ DOBIO ZABRANU PRILASKA? Potvrdio da mu je dolazila POLICIJA, ovo su detalji

Izvor blizak zaraćenim zadrugarima otkrio je pozadinu ovog sukoba.

Objavljeno:

Zbog skandala koji je izbio u noći između 16. i 17. juna posle zajedničkog gostovanja u emisiji „Zadruga - Narod pita", Zorica Marković tužila je Ivana Marinkovića, koji je sada dobio zabranu prilaska pevačici.

Njemu je na adresu došla policija, uručila mu sudski poziv, a sve jer je Zorica navela da se zbog pretnji koje joj je Marinković uputio ne oseća bezbedno.

- Tačno je da mi je dolazila policija i da su mi uručili poziv da idem da dam izjavu, rečeno mi je da se Zorica mene plaši - potvrdio je Ivan.

Ivan Marinković
Ivan Marinkovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Izvor blizak zaraćenim zadrugarima otkrio je pozadinu ovog sukoba.

- Zorica je rešila da tuži Ivana za sve što je rekao na njen račun, ona se nakon emisije u kojoj su zajedno gostovali baš potresla jer je on tokom reklama, za šta postoje i svedoci, pretio i njoj i njenim sinovima. Pominjao je neke ljude i dok je sve to izgovarao lice mu se izobličilo. Zorica kaže da se baš uplašila, ona koju nije tako lako uplašiti je bila prestravljena. Pritisak joj je skočio, stvarno je bila potrešena. Odmah je otišla u policiju i navela je da se boji Ivana Marinkovića i da želi da mu se zabrani prilazak njoj njenoj deci - kaže za Star izvor blizak pevačici.

Tražila pomoć policije
Tražila pomoć policijefoto: Ana Paunković

- Ivan je saslušan i dobio je zabranu prilaska. Sada sledi suđenje i Zoka neće odustati od toga da ga krivično goni jer joj nikad niko nije pretio kao Ivan.

Bonus video:

09:41

Ivan Marinković - biću razočaran ako Ana pobedi

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.