ANĐELA PODELILA FOTKU IZ PORODIČNOG DOMA: Zavirite u delić kuće PORODICE ĐURIČIĆ
Anđela Đuričić, Foto: prentscreen/youtube/ Zadruga Official

kuća

ANĐELA PODELILA FOTKU IZ PORODIČNOG DOMA: Zavirite u delić kuće PORODICE ĐURIČIĆ

Anđela je otputovala kod porodice

Objavljeno: 15:49h

Anđela Đuričić napustila je Srbiju sama i otišla je u rodne Đenoviće, gde će pokušati da zakopa ratne sekire sa roditelja, koji su ljuti na nju zbog veze sa Zvezdanom Slavićem.

Naime, poznato je da je Anđela stalno kukala kako jedva čeka da vidi svoje roditelje i bude sa njima, a tek sada je otišla nakon svih sramnih poteza u rijalitiju.

- Ćao svima, stigla sam u Crnu Goru, ovo nisam htela da najavim nigde. Idem kod roditelja na malo duži odmor ovog puta - objavila je ona na svom Instagram profilu.

Objavila je kratki stori iz dvorišta kuće, u kojem se vidi mala fontana, a sve se nalazi u debelom hladu, a zelenilo oko ograde štiti od pogleda prolaznika
Objavila je kratki stori iz dvorišta kuće, u kojem se vidi mala fontana, a sve se nalazi u debelom hladu, a zelenilo oko ograde štiti od pogleda prolaznikafoto: prentscreen/instagram/andjelaadjuricicc

Ona je sada objavila i kratki stori iz dvorišta kuće, u kojem se vidi mala fontana, a sve se nalazi u debelom hladu, a zelenilo oko ograde štiti od pogleda prolaznika.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.