MILICA MITROVIĆ OBJAVILA DA JE POČEO KASTING ZA NOVI RIJALITI KOJI MENJA ZADRUGU: Pokazala ko je PRVA UČESNICA FOTO
Milica Mitrović i Željko Mitrović, Foto: Damir Dervišagić

neverica

MILICA MITROVIĆ OBJAVILA DA JE POČEO KASTING ZA NOVI RIJALITI KOJI MENJA ZADRUGU: Pokazala ko je PRVA UČESNICA FOTO

Sad je i Milica Mitrović rešila dodatno da zagolica maštu gledalaca Pinka, objavivši post na svom Instagramu gde je šerovala sliku producentkinje

Objavljeno: 18:08h

Zadruga 6 se tek završila a gledaocima već neopisivo fali ova vrsta televizijskog programa koja je svojim konceptom, veličinom i brojem gledalaca ispisala istoriju televizije na ovim programima.

Šta će zameniti Zadrugu i koliko će se koncept razlikovati još uvek nije otkriveno, a Milica i Željko Mitrović nastavljaju da govore zagonetno o novom projektu.

Prve vesti o stvaranju novog projekta objavio je Željko Mitrović, koji je na dan superfinala Zadruge napisao:

1 / 6 Foto: zadruga

– Moja kraljica i ja, uveliko pravimo i spremamo sledeću spektakularnu televizijsku sezonu i privodimo kraju ovogodišnju Zadrugu! Pored krune koju je moja Milica dobila od mene, dobila je još jednu od ciele produkcije televizije Pink, kao najzaslužnija za senzacionalni uspjeh ovogodišnje Zadruge sa preko 9 miliona gledalaca u Srbiji, BiH i Crnoj Gori! Bravo ljubavi! napisao je on.

Ipak, nije želeo da ulazi u detalje.

Sad je i Milica Mitrović rešila dodatno da zagolica maštu gledalaca Pinka, objavivši post na svom Instagramu gde je šerovala sliku producentkinje sa televizije Pink na kojoj se nalazi pas na jastučetu.

- Stigla Luci, zvanično počeo kasting - stoji na slici na kojoj je tagovana i Zadruga.

Milica Mitrović
foto: Printscreen/instagram/milicamitrovic

Da li nas očekuje neki program sa slatkim kucama, kao što je Lusi, ili je reč o nečem drugom, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju programi sa životinjama su vrlo popularni u svetu, a poznato je da Mitrovići znaju da naprave gledan televizijski program.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.