U ZADRUZI SAOPŠTILI DA SE UPRAVO EMITOVALA POSLEDNJA EMISIJA: Zbogom, zauvek!
Zadruga 6, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

kraj jedne ere

U ZADRUZI SAOPŠTILI DA SE UPRAVO EMITOVALA POSLEDNJA EMISIJA: Zbogom, zauvek!

Došlo je da se oprostimo Pozdrav i hvala svima koji su me podržavali. Hvala na svemu, glasajte - rekao je Janjuš

Objavljeno:

Gledaoci Zadruge 6 upravo su prisustvovali emotivnom rastanku tokom poslednje emisije ikada, a vi OVDE možete glasati za svog favorita u najvećom anketi do sada.

Tokom današanjeg dana organizovana je radio emisija "Amnezija", Miljan Vračević na samom početku "Zadruge" vodio je radio-emisiju "Amnezija", pa su ga Filip Car i Marko Janjušević Janjuš pustili da se odjavi.

Moj kolega Ša je na svadbenom putovanju, veliko zadovoljstvo mi je bilo da vodim i da nas Osman zameni. Hteo bih da vam se zahvalim na ovoj odjavi. Hvala što ste me zvali. Drago mi je što sam sa vama dvojicom spustio tenzije, prvi sam vas dirao, a ne vi mene. Napravili smo korektan odnos, može da bude početak finog prijateljstva - rekao je Miljan.

1 / 8 Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Došlo je da se oprostimo Pozdrav i hvala svima koji su me podržavali. Hvala na svemu, glasajte - rekao je Janjuš.

Pridružujem se pozdravima, veliki pozdrav za moju porodicu. Žao mi je što sam bio odsutan od vas i priredio neke stvari koje su vas na momente rastužile i iznervirale. Voleo bih da svi glasate za aleksandru, mislim da je vredna toga. Meni je to manje bitno, najzadovoljniji bih bio da to bude ona - dodao je Car.

Obzirom da je ovo poslednja sezona rijalitija, a da se emisija po svom karakteru emitovala isključivo u rijaliti uslovima zasigurno je ovo poslednje "zbogom".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.