NAKON PRIČE DA JE ANA SVE NAMESTILA SA DEJANOM, OGLASIO SE HITNO: Otkrio je PRAVU ISTINU, nije hteo više da ĆUTI
Dejan Dragojević, Foto: Printscreen Youtube/ Dejan Dragojevic

jasno je

NAKON PRIČE DA JE ANA SVE NAMESTILA SA DEJANOM, OGLASIO SE HITNO: Otkrio je PRAVU ISTINU, nije hteo više da ĆUTI

Dejan se osvrnuo i na komentarisanje jednog dela zadrugara, u kom tvrde da je ponašanje Ane Ćurčić providna želja da postane nova Kija Kockar

Objavljeno: 19:39h

Tokom emisije ''Pretres nedelje'', Ana Ćurčić iznela je izvrdnju da je pre samog ulaska u ''Zadrugu 6'' kontaktirala Dejana Dragojojevića, prilikom čega su diskutovali o bliskosti Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić, prilikom čega su se oboje usaglasili da je njihovo zbližavanje više nego očigledno, a što je sama Nikolićeva negirala, te je istakla da je njen nekadašnji parner, negirao bilu kakvu prisnost među njima.

Tim povodom, poral Pink.rs spupio je u kontakt s Dejanom u želji da potvrdi ove tvrdnje i sazna na kojoj strani se nalazi istina.

Istina je samo kod mene. Ko je pratio moja obraćanja na mom ''Inatagram'' profilu može da zaključi kako istina izgleda
Istina je samo kod mene. Ko je pratio moja obraćanja na mom ''Inatagram'' profilu može da zaključi kako istina izgledafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Istina je samo kod mene. Ko je pratio moja obraćanja na mom ''Inatagram'' profilu može da zaključi kako istina izgleda. U suštini, postoje razlozi zbog kojih sam raskinuo i na koji način. Počela je borba za prvo mesto. Istina je da smo se Ana i ja čuli stalno. Objašnjavao sam joj kako da se nosi sa svim šta je čeka, ali je sama odlučila da se sa tim bori - rekao je Dejan.

Dejan se osvrnuo i na komentarisanje jednog dela zadrugara, u kom tvrde da je ponašanje Ane Ćurčić providna želja da postane nova Kija Kockar.

Do skoro su sedeli kao mutave plovke, a sad su se uključili. Sve su to mogli i ranije da pričaju. Očigledo je da im je cilj da sabotiraju jedni druge - zaključio je Dragojević.

Očigledo je da im je cilj da sabotiraju jedni druge - zaključio je Dragojević
Očigledo je da im je cilj da sabotiraju jedni druge - zaključio je Dragojevićfoto: Printscreen/youtube/Dejan Dragojević

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.