PINK SAOPŠTIO VAŽNU ODLUKU: Večeras će DOSTA UČESNIKA biti izbačeno
Zadruga 6, Foto: Printscreen/zadruga

zvanično

PINK SAOPŠTIO VAŽNU ODLUKU: Večeras će DOSTA UČESNIKA biti izbačeno

Do sada, Belu kuću su odlukom glasova publike napustili Ana Spasojević, DJ Tamaris, Divna DNK, Šarmen Soraja Leoni Altman i Miljana Popović

Objavljeno:

S obzirom na to da je veliko superfinale zakazano za 8.jun sa početkom u 21 čas, večeras će se na velelepnom imanju odviti još jedno izdanje emisije "Finalna izbacivanja".

Do sada, Belu kuću su odlukom glasova publike napustili Ana Spasojević, DJ Tamaris, Divna DNK, Šarmen Soraja Leoni Altman i Miljana Popović, dok će večeras imanje napustiti čak troje zadrugara.

Prisećamo, Ostalo je još nekoliko dana do kraja šeste sezone rijalitija "Zadruga". Ovu sezonu je Veliki šef Željko Mitrović odlučio da skrati i zato ćemo za nekoliko dana gledati finale ovog šoua.

1 / 3 Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Pre nekoliko dana Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su diskvalifikovani iz "Zadruge". Njih dvoje i Ana Ćurčić su i "nosili" glavnu priču u sezoni koja je pri kraju. Mada, Zvezdan zapravo i nije bio miljenik publike dok je bio u rijalitiju, već naprotiv.

On je taj koji je imao najviše hejtera, pa i i pre diskvalifikacije zapravo i nije mogao da se nada pobedi. Ali troje učesnika trenutno se posebno izdvajaju u odnosu na sve preostale takmičare na imanju u Šimanovcima.

Bilal Brajlović - on je već mesecima u samom vrhu po podršci fanova. Neki sukobi u rijalitiju, naročito kada je "spuštao" Filipa Cara, donosili su mu poene kod onih kraj malih ekrana.

1 / 4 Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić je u "Zadrugu 6" ušla sa zajedničkom podrškom prošlogodišnjeg pobednika Dejana Dragojevića i svojom. Ona je u toku rijalitija prevarila Dejana, ali i dalje ima značajnu podršku, zbog koje je ona među tri trenutno glavna favorita za pobedu

Među favoritima trenutno je Ana Ćurčić. Ona je pokupila poene kao neko ko je najviše propatio u trouglu sa Anđelom Đuričić i Zvezdanom Slavnićem. Najveći deo publike stao je na njenu stranu onog momenta kada je prevare, a potom i uživo ponižavana i zlostavljana od strane svog nekadašnjeg partnera.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.