OVAJ ČOVEK OPTUŽIO ZORICU MARKOVIĆ DA JE BILA SA NJEGOVIM OCEM: Tvrdi da ih je ZATEKAO, ovo je NJEGOVA STRANA PRIČE
Zorica Marković, Foto: ATA images

drama

OVAJ ČOVEK OPTUŽIO ZORICU MARKOVIĆ DA JE BILA SA NJEGOVIM OCEM: Tvrdi da ih je ZATEKAO, ovo je NJEGOVA STRANA PRIČE

Nisu birali reči

Objavljeno:

Zorica Marković i Mikica Bojanić napravili su pravu pometnju u "Zadruzi" kada ona nije otišla na proslavu njegovog rođendana, zbog čega je nastala drama.

Između ostalog, Mikica je rekao da je Zorica imala aferu sa njegovim ocem Milošem Bojanićem.

- Veće zlo od Zorice se nije rodilo na planeti. Sad ću sve da pričam šta je radila. Lično sam svojim očima video, nahvatao sam je na moru kada sam bio dete. Išla je iza kuće da pita kako se uključuje mašina za veš - rekao je Mikica zadrugarima koji u prvi mah nisu razumeli na šta misli.

- Hoćeš da kažeš da je imala intimne odnose na mašini za veš? - upitao je Janjuš.

- Tako je, ja sam sve video. Ološ! Ne može očima da vidi Miloša, Baneta i mene. Nahvatao sam je na moru kako vara tadašnjeg dečka. Sve sam video, imao sam 15 godina - ponavljao je Bojanić, koji se nije libio ni da priču ponovi i pred Zoricom.

- Šta si radila s mojim ocem kad si s dečkom bila na moru? Uhvatio sam te iza kuće na veš-mašini, hajde reci da li sam te uhvatio kako se ljubite? I šta ste još radili? - govorio je Mikica, što je Zorica negirala.

- Nikada nisam bila s Bojanićem! Taj čovek mi je toliko odvratan, nikada ne bih poljubila ona njegova ružna, kriva usta. Znam da sam i ja njemu odvratna - govorila je Zorica.

Nakon svega ovoga, oglasio se i Miloš Bojanić, koji je ipak rekao da nije bio intiman sa Zoricom.

- Mikica je rekao to da je isprovocira. Istina je da je ona na letovanju bila kod mene, ali je bila sa švalerom. Ja sam tada bio još uvek sa bivšom suprugom. Sa Zoricom ništa nisam imao. Na nju ne bih stari bicikl naslonio, a ne nešto drugo. Ne pravdam Mikicu, jako je ružno to što je rekao, ali znam da je rekao u besu - rekao je on i dodao:

- Zorica je hodajuće istinsko zlo kakvo majka jednom rađa. Ne postoji kolega koji ima lepu reč da kaže za nju. Zna da je Mikica najslabiji na mene i porodicu i zato je namerno tu gađala, ja to njenoj deci nikada ne bih uradio. Ona je jedna prava nesrećnica. Ona je zbog svoje zlobe rasturila sve svoje veze - poručio je vidno uznemiren Bojanić.

Kako je istakao, nije ponosan na to kako se njegov sin ponašao, ali je i za to okrivio Zoricu.

- Nisam ponosan na to kako se Mikica tokom proslave rođendana ponašao, ne podržavam alkohol i o njegovom pijanstvu ćemo razgovarati. Moram priznati, zgrozio sam se kada sam video snimak na kojem Zorica sipa pepeo od cigarete Mikici u limenku. Pokušala je da ga otruje! Ljudi su mi rekli da to može da natera čoveka da poludi - rekao je Miloš za Kurir, koji ne krije da nema lepo mišljenje o koleginici.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/24sedam/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.