ZOLA PRIZNAO DA POSLE ZADRUGE IPAK VODI NJU KUĆI: Poziva da joj spreme DOČEK
Zola, Foto: prentscreen/youtube/AmiG Show

zanimljivo

ZOLA PRIZNAO DA POSLE ZADRUGE IPAK VODI NJU KUĆI: Poziva da joj spreme DOČEK

Slađa je stvarno devojka koja izgleda prelepo, prezgodna je. Nije Slađa neko ko je ovde pokazao da je menjao momke. Imala je tu neku vezu s Simićem - rekao je Mikica

Objavljeno:

Naredni gosti Marka Janjuševića Janjuša i Mikice Bojanića bili su Lazar Čolić Zola i Slađa Lazić koji su, takođe, govorili o svom odnosu.

Kako se osećaš i možeš da nam kažeš šta se dešava između tebe i Zole - pitao je Mikica.

Srećna sam. Pravo da ti kažem da sam umorna, pored njega ne mogu da se osećam loše. Presrećna sam. Ja mislim da ja, pošto sam ja pozitivna, pored njega, to je takva energija - rekla je Slađa.

Rekao sam da ću da napravim doček kada budem izašli u mom zavičaju, selo, pripada Derventi. Biće jagnje, prase, roštilj, biće svega ako Bog da - rekao je Zola.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Aj nam iskreno reci, posle svih tvojih dešavanja, kakve su ti emocije prema Slađi - pitao je Bojanić.

Posle svih nekih situacija i dešavanja, sve je spontano krenulo i da ti budem iskren, prija mi. Njena energija i kad me zagrli i kad me poljubi. Ja sam lik koji se pali na tu neku pažnju, kad mi je neko posvećen i udovoljava mi, prija mi...Ja nemam poverenja ni u koga, a kamoli u žene. To je nešto što mi je usađeno, znam da nemaju poverenja u mene, ali sam se previše istrošio u prethodnom odnosu nisam ništa uspeo da napravim, opekao sam se previše u svemu tome. Ja bih voleo da se meni ne desi s njom da se ja sada zaljubim i uđem u vezu - rekao je Zola.

Slađa je stvarno devojka koja izgleda prelepo, prezgodna je. Nije Slađa neko ko je ovde pokazao da je menjao momke. Imala je tu neku vezu s Simićem - rekao je Mikica.

1 / 3 Foto: Printscreen/zadruga

Nije Simke neko ko je ljubomoran na nas. Misle na Bokija što ste se muvali. Nisam ja neko ko preterano vodi računa o tome, više volim da nađem devojku koja je mnogo stvari probala i koja se očeličila. Nemam problem i da je bila, ne znam ni ja s kim - rekao je Zola.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.