"TREBA DA BUDE OSUĐEN NA STROGU KAZNU": Poznati voditelj PROGOVORIO O STEFANU KARIĆU i osudio NASILJE
Stefan Karić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

direktno

"TREBA DA BUDE OSUĐEN NA STROGU KAZNU": Poznati voditelj PROGOVORIO O STEFANU KARIĆU i osudio NASILJE

Starleta Nataša Šavija dala je danas iskaz u Osnovnom tužilaštvu u Rumi, i to kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića

Objavljeno:

Voditelj, Darko Tanasijević, gostovao je u emisiji "Info jutra" i tom prilikom se osvrnuo na optužbe Nataše Šavije da joj je Stefan Karić naneo telesne povrede. Stefan je danas pušten iz pritvora nakon što je Šavija saslušana u Tužilaštvu.

Darko je istakao da ne može da poveruje da je Stefan brutalno prebio Natašu, ali da slučaj mora da se prepusti nadležnim organima.

1 / 3 Foto: Promo

- Stefana znam dugo i o njemu sam brzo stekao utisak da je kulturan i vaspitan dečko. Kad je prvi put učestvovao u "Zadruzi" rekao sam mu da je srušio predrasude o sebi. Kad sam čuo šta se desilo, nisam mogao da poverujem da je spreman da uradi ovako nešto. Naravno, ukoliko se ispostavi da je kriv. Veoma sam se neprijatno iznenadio kada sam video fotografije Nataše Šavije. I dalje se vidi da joj je taj deo lica poprilično deformisan, to su teške telesne povrede. Stefan jeste optužen za to, ali ako istraga pokaže da je kriv, naravno da treba da bude osuđen na strogu kaznu - rekao je Darko Tanasijević za "Informer" televiziju.

Starleta Nataša Šavija dala je danas iskaz u Osnovnom tužilaštvu u Rumi, i to kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića. Ona se nakon davanja izjave obratila medijima i rekla kakvu kaznu želi za počinioca ovog stravičnog dela:

1 / 6 Foto: prentscreen/youtube/HYPE TV

- Doživotnu. Naravno, to je neizvodljivo, nije me ubio, ali mogla sam da umrem. Kada zamislim da je mene neko iz čista mira neko tako udario, osećam kompleks niže vrednosti, ne znam kako to da objasnim. Što više vremena prolazi, imam sve gore košmare - pričala je Šavija kroz suze.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.