OTKRIVENO DA ĆE 31.MAJ BITI NAJBITNIJI DATUM U ZADRUZI: Saopštena je ZVANIČNA ODLUKA
Zadruga 6, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

biće zanimljivo

OTKRIVENO DA ĆE 31.MAJ BITI NAJBITNIJI DATUM U ZADRUZI: Saopštena je ZVANIČNA ODLUKA

Ono što je posebno iritantno i mnogima nepojmljivo jeste što je poznato da Anđela potiče iz dobrostojeće porodice, a već mesecima ne prestaje da traži garderobu, šminku, obuću, i druge potrepštine od fanova i gledalaca rijalitija

Objavljeno:

Anđela Đuričić ponovo je uspela da navuče gnev gledalaca na sebe, a ovaj put i pojedinih zadrugarki.

Naime, ona je celo popodne i veče provela tako što je u bubicu govorila čitav spisak stvari koje su joj potrebne za boravak u "Zadruzi", a u opisivanju je išla do najsitnijih detalja.

Ono što je posebno iritantno i mnogima nepojmljivo jeste što je poznato da Anđela potiče iz dobrostojeće porodice, a već mesecima ne prestaje da traži garderobu, šminku, obuću, i druge potrepštine od fanova i gledalaca rijalitija!

Anđela ponovo razbesnela učesnike
Anđela ponovo razbesnela učesnikefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Osim što gotovo svake nedelje sastavlja spiskove stvari koje naručuje, ona sada ima poseban razlog za tako nešto. Naime, Veliki šef će proslaviti svoj rođendan 31. maja, a Anđela je očigledno već počela da se priprema za glamuroznu žurku, pa se obratila svojim "Bungišima"...

- Molim vas da mi pošaljete za šefov rođendan, naravno do tada mora da stigne, neka crvena duga haljina sa perlicima, da ima šlic napred, da je duga pozadi i uska. Treba mi šejker za Zvezdana, i neki proteini pošto je počeo da trenira, čarapice za Zvezdana, kratke, crne, sive, bež, roler za skidanje dlačica sa garderobe, to mi je najosnovnije - govorila je Anđela u jednom dahu, dok su Aleksandra Nikolić i Šarmen Soraja sedele pored i čak nisu ni krile koliko su šokirane i užasnute njenim porudžbinama.

Produkcija je saopštila učesnicima da će se baš tog, 31.maja, održati velika žurka povodom rođendana Željka Mitrovića, a da će dan biti najglamurozniji do sada.

1 / 5 Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Mnogi spekulišu i o datumu finala, iako sa televizije nije potvrđena precizna informacija, sumnja se da će to biti vikend druge nedelje jula baš kao što je to bio slučaj u prethodnim sezonama.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.