"KO PREĆUTI NASILJE JE SAUČESNIK" Žestoko UDARILA na Dragojevića, a on UZVRATIO još BRUTALNIJOM porukom
Dejan Dragojević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OKRŠAJ

"KO PREĆUTI NASILJE JE SAUČESNIK" Žestoko UDARILA na Dragojevića, a on UZVRATIO još BRUTALNIJOM porukom

Pogledajte o čemu se radi

Objavljeno:

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, nakon izlaska iz rijalitija promenio je život iz korena, a nakon višegodišnjih spekulacija, priznao je da je promenio veru i prešao u islam.

Dejan je sada javno ušao u sukob sa kontroverznom kumom aktuelne rijaliti učesnice Ane Ćurčić, Milenom Kačavendom.

Milena je prva komentarisala Dejana u pežorativnom kontekstu, ali joj on nije ostao dužan. Dejan je pustio Mileninu glasovnu poruku koju je dobio, a onda opleo po Aninoj kumi.

- Dejana Dragojevića novopečenog mudžahedina moram da prokomentarišem. Kvazimusliman... Ogradila bih se, podržavam sve nacije i smatram da svako treba da se prikloni veri koju želi. Ali smatram da otkako je promenio veru, desila mu se promaja u mozgu - čuje se na Dragojevićevom snimku.

Dragojevića su ove Milenine reči izbacile iz takta, pa je iskoristio priliku i javno opleo po njoj istakavši da je ona direktni saučesnik u nasilju ukoliko je ćutala dok je njena kuma Ana Ćurčić trpela nasilje od Zvezdana Slavnića.

- Meni nije uvreda šta god da napišete, to je vaše neznanje. Ova žena je vucibatina. Kao bori se protiv nasilja, a prva si ti prikrivala nasilje. Dok je tvoja drugarica Ana bila vezana za radijator, bila maltretirana, ti to nisi prijavila policiji, nisi joj pomogla finansijski, nisi je zaposlila kod sebe... Mogla si da pomogneš na bilo koji način ženi koja je bila zlostavljena, a zaštitnica se sada pojavila, pravila si priču... Gde si bila kad je bila napolju pretučena? Šta je istina vi znate - rekao je Dejan.

- Svako ko zna, a prećuti nasilje nad ženom je saučesnik. Milena je ćutala godinama, a sada koristi njihovu nesreću za svoj marketing - napisao je Dejan.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.