KO JE NENAD ZA KOG MILJANA TVRDI DA JU JE PREBIO? Njegovo POREKLO će vas FRAPIRATI
Nenad Macanović Bebica, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

biografija

KO JE NENAD ZA KOG MILJANA TVRDI DA JU JE PREBIO? Njegovo POREKLO će vas FRAPIRATI

Ponovo je dospeo u centar medijske pažnje

Objavljeno: 22:11h

Nenad Macanović Bebica od kako se pojavio u javnosti ne prestaje da intrigira sve.

Bebica se predstavljao kao imućni biznismen, a njegov odnos sa porodicom šokirao je sve. Naime, Nenad nema kontakt sa svojim najbližima, a isto tako retko viđa decu koju je dobio sa bivšom suprugom.

On najviše vremena provodi sa porodicom Kulić. Miljana i Zola su jednom prilikom komentarisali Bebicu, te je ona otkrila da često Macanović ne govori istinu.

Nenad Macanović Bebica, Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ko zna šta je on zas*ao sa svojima, pa možda ne može da pogleda oca u oči i da ode. Bar da kaže majci da ih dovede na ručak - rekla je Miljana.

- Ma gde god, šta hoće može - rekao je..

- Živo me interesuje, iako me on ne interesuje, šta je on zas*ao. A mora da je debelo nešto za*ebao oca - rekla je Miljana.

Samo mi nije jasno gde pare troši - čudio se Čolić.

- Ni meni to nije jasno. Nije mi jasno zašto laže da mu žena živi u stanu da su joj otac i on kupili, a žena živi pod kirijom. Što bi lagala žena. Mogli su da prodaju jedan stan, dva, a ne da žive u Krnjači. Ne znam ni da li žive u Borči ili Krnjači - priznala je Kulićeva.

Podsetimo, jednom prilikom pojavila se i tvrdnja da je on, kako je jedan od njegovih komšija govorio ikoji je želeo da ostane anoniman, u sekti i da se zbog toga ponaša ovako kako se ponaša oglasila se i njegova sestra.

Naime, u više navrata se pričalo i o tome da je moguće da je Bebica izbačen i odbačen od strane svoje porodice, te se zbog toga ovako ophodi prema svojoj devojci Miljani i njenoj porodici, a to je, kako zadrugari pričaju, da oprašta i toleriše ono što bi retko koji muškarac zapravo istolerisao. Marija Kulić, njegova tašta, jednom prilikom je govorila da kod njih u Nišu, oseća harmoniju, koju možda nije osećao kod Macanovića.

- Pre svega, želim da kažem da mi kao porodica nismo deo rijalitija, ali da je ovo sada otišlo predaleko i da se javljam da zaštitim svoju porodicu. Demantujemo da je Nenad u bilo kakvoj sekti, kakav god da je, to jedino tvrdimo da nije tačno. Što se tiče nas kao sestara, obe smo udate i nijedan zet mu ne otima i ne krade ništa, svaki ima svoj posao i sa tatinom firmom apsolutno nijedan nema nista, sve se vodi na tatu i postoji samo jedna firma, a ne koliko on izmišlja da ih ima, sta više, zet koga pljuje ima svoju firmu za otkup automobila, što može da se proveri. Što se tiče roditelja, njega se niko nije odrekao niti je odbačen, već je sam izabrao da ode iz kuće, a pre učešća je bio pozvan da se vrati kući i dobije stan koji mu sleduje, ali nije želeo, sa ocem nije u kontaktu jer on to ne želi, a ne otac, a sa majkom se čuje redovno, samo ćuti o tome pred Kulićkama. Suma sumarum, Mikijevo mišljenje ima najviše logike kako stoje stvari, a Nenadove priče bacite u vetar, jer su uglavnom laž. Za decu ne bih ulazila u detalje, ali nije ništa bolji otac od Ivana Marinkovica - izjavila je jedna od Nenadovih sestara.

Miljana Kulićeva je navodno doživela nasilje od strane svog partnera Nenada Macanovića Bebice. Poslala je fotografije Pink portalu na kojima je otečena od plakanja i ispričala šta se desilo.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.