ANĐELA ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI NAKON ODLUKE? Pristala na DISKVALIFIKACIJU, čega se PRODUKCIJA
Anđela Đuričić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

jel moguće?

ANĐELA ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI NAKON ODLUKE? Pristala na DISKVALIFIKACIJU, čega se PRODUKCIJA

Ovakav preokret niko nije očekivao...

Objavljeno:

Nakon što je došlo do ponovnog raskida najpopularnijih ljubavnika na Balkanu, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić i nakon svih svađa i prepirki, prolivenih suza, ali i gađanja posteljinom, ona se pojavila kod Drveta mudrosti, te otkrila kakav je njen stav i kakvo je njeno viđenje kada je reč o ovoj situaciji.

- Sve je počelo pre dva dana, kada je on imao sukob sa Anom, nakon toga nije hteo da razgovara sa mnom. Ja sam ga posle emisije pitala kako je. On mi je rekao da nije dobro, ali je otišao da spava. Sinoć je došao u emisiju, ali ceo dan nije komunicirao sa mnom, a ni sa drugim ljudima. Jedino što je bilo pred emisiju što mi je prebacio šta sam obukla - započela je Anđela razgovor sa drvetom.

Raskid najpopularnijih ljubavnika na Balkanu
Raskid najpopularnijih ljubavnika na Balkanufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Došla je emisija gde sam se ja raspravljala sa Majom oko haljine, meni je smešno šta devojke rade. On je meni nekon toga prebacio kako se ja ponašaam. On je meni zamerio što sam se svađala sa Majom, pa je rekao da je bolje da budemo drugovi do kraja rijlitija. On kada je nerovzan, ja ne smem da odgovorim na pitanja, pa mi je potom rekao da se iselim iz izolacije, nakon toga on je mene jurio, ja sam išla u pab. Vređao me je da sam folirant, da glumim, a ja sam mu rekla da izađe jer ne moram da ga slušam. Ja sam htela da se smirim, a nisam htela da pravim scene, a on me je ucenio da će da mi baci stvari i ja sam nakon toga otišla kada on nije bio tamo, ja sam se iselila. On je nakon toga tražio da razgovramo, posle razgovora sa Anom, hteo da priča sa mnom, ali ja nisam htela. On se nadao da ćemo se pomiriti, ali ništa od toga - nastavila je Đuričićeva.

Ona se pojavila kod Drveta mudrosti
Ona se pojavila kod Drveta mudrostifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Neću ja da tripm to, on kao da se sprda sa mnom, on čas jedno, čas drugo, meni se sve menja i gorim. Ja ne želim to, teško mi pada. On meni stalno traži razloge za raskid. Priča kako je umoran od svega, a sa njiim sam prešla sito i rešeto. Neću to da trpim više. Ja se borim, ali me je doveo u stanje šoka, jer se ja borim za čoveka koji želi da raskine sa mnom, a on opet razgovara sa bivšom ženom posle ko zna koliko puta, ja sam okrenula list, neću da ponovo ovo prolazim, neču, vratila sam se u krevet i to mi treba da odmorim od svega. On meni govori da me voli, a ovako nikada nije rekao da me voli pred ljudima, čudno mi je da čovek koji ima emociju prema meni radi mi te stvari. Međutim da ima emciju prema men, ne bi ni to uradio. Čeka da vidim kako će da se ponaša u emisiji. Nema poente drugačije - nastavila je zadrugarka.

Anđela želi da napravi foru da je diskvalifikovana
Anđela želi da napravi foru da je diskvalifikovanafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ana i Zvezdan su sinoč izgledainili odnos, a meni smeta što oni i dalje pričaju. Ja jedva čekam da čujem o čemu su oni pričali. Nego Drvo ja bih volela da budem diskvalifikovana da bih videla kako će Zvezdan da reaguje, mene zanima kako će to da izgleda - saopštila je Anđela svoju konačnu odluku, koja je zatekla i Drvo, iako se samo radi o predlogu da to bude mali eksperiment, a ne stvarna diskvalifikacija.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.