BEBICA ODUŠEVIO CELU SRBIJU: Uradio je nešto BAŠ VAŽNO, tiče se TRAGEDIJE
Bebica, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

svaka čast

BEBICA ODUŠEVIO CELU SRBIJU: Uradio je nešto BAŠ VAŽNO, tiče se TRAGEDIJE

Psiholoških, ali i mnogih drugih. Od momenta kada se saznalo da je stradalima potrebna krv do trenutka kada je tu informaciju imao gotovo ceo grad nije prošlo ni punih sat vremena

Objavljeno:

Tragedija koja se dogodila juče na Vračaru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je učenik ubio devetoro osoba, od toga osmoro dece, izazvala je pravi šok i nevericu.

Veću tragediju sprečile su brze i profesionalne reakcije timova MUP-a Srbije i Hitne pomoći, ali i pojedinaca koji su putem društvenih mreža pokrenuli sisteme raznih vrsta pomoći. Psiholoških, ali i mnogih drugih. Od momenta kada se saznalo da je stradalima potrebna krv do trenutka kada je tu informaciju imao gotovo ceo grad nije prošlo ni punih sat vremena.

Otvorenom pozivu se odazvao i Nenad Macanović - Bebica, koga je intervjuisala ažurna ekipa portala "Hype".

1 / 4 Foto: Stefan Stojanović

- Inače dajem krv, ali sam video da je neophodna, pa sam rešio da se odazovem. Redovan sam davalac i odazivam se na ovakve akcije - rekao je Macanović, a onda se osvrnuo na celokupnu situaciju.

- Ovo je katastrofa. Treba mnogo više pažnje posvetiti deci. Svi imaju neka preča posla od sopstvenog deteta, zato i dolazi do ovakvih stvari - zaključio je on.

Detaljnije u prilogu ispod:

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.