OGLASIO SE ADVOKAT STEFANA KARIĆA: Ovo je zvanična IZJAVA
Stefan Karić, Foto: Printscreen/Pink TV

obrazložio

OGLASIO SE ADVOKAT STEFANA KARIĆA: Ovo je zvanična IZJAVA

Nekadašnji zadrugar se nakon ovih optužbi nije javljao na pozive, a sada se za Telegraf oglasio njegov advokat Goran Karadarević

Objavljeno:

Nekadašnji zadrugar se nakon ovih optužbi nije javljao, a sada se oglasio njegov advokat Goran Karadarević.

Bivša manekenka i starleta Nataša Šavija (35), nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine, a navodno ju je pretukao Stefan Karić.

Nekadašnji zadrugar se nakon ovih optužbi nije javljao na pozive, a sada se za Telegraf oglasio njegov advokat Goran Karadarević.

1 / 2 Foto: Printscreen/instagram/stefankaric

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave.

Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat.

Podsetimo, u medijima se spekulisalo da je osumnjičeni za prebijanje starlete Stefan Karić, ali Šavija to nije potvrdila niti demantovala uz obrazloženje da ne želi da "ometa istragu".

1 / 3 Foto: Kurir

Ona je u KC Vojvodina primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, koje je dobila na svadbi na kojoj je navodno bila sa Karićem.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.