DIVNA DNK SE SKINULA U KUPAĆI KOSTIM: Nije imala problem da se OBNAŽI, sa ponosom pokazala TELO (FOTO)
Divna DNK, Foto: Printscreen/Red TV

ovako zgleda

DIVNA DNK SE SKINULA U KUPAĆI KOSTIM: Nije imala problem da se OBNAŽI, sa ponosom pokazala TELO (FOTO)

Divna je u rijaliti ušla sa ciljem da zaradi novac za operaciju kičme.

Objavljeno: 14:56h

Učešće Divne Milanović, poznatije kao Divna DNK, obeležilo je prvu sezonu rijalitija "Zadruga", međutim, ne treba zanemariti njeno ovogodišnje učešče u popularnom TV formatu.

Prethodnih dana je Divna punila novinske stupce zbog događaja sa Markom Janjuševićem Janjušem, kada je zadobila povrede usled nezgode koja se dogodila.

Publika je Milanovićevu upoznala u popularnoj emisiji "DNK" i već tada je znala za njen problem sa kičmom. Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje grbe koju ima od rođenja.

Prethodnih dana je Divna punila novinske stupce zbog događaja sa Markom Janjuševićem Janjušem, kada je zadobila povrede usled nezgode koja se dogodila.
Prethodnih dana je Divna punila novinske stupce zbog događaja sa Markom Janjuševićem Janjušem, kada je zadobila povrede usled nezgode koja se dogodila.foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Divna je rođena sa tim, a i sestra... To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu - rekao je jednom prilikom polubrat takmičarke prve sezone "Zadruge" za "Srbija danas".

Divna DNK u kupaćem
Divna DNK u kupaćemfoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Međutim, do operacije nikada nije došlo, a Divna nema problem sa pokazivanjem svog tela. Tako se osmelila i da se skine u kupaći kostim.

Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u 'Zadruzi' je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje grbe koju ima od rođenja.
Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u "Zadruzi" je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje grbe koju ima od rođenja.foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Tom prilikom jasno se videla grba Milanovićeve, ali ona zbog nije pokazala ni najmanju nesigurnost, što je za svaku pohvalu.

Podsetimo, Marko Kocić nedavno je napustio Zadrugu zbog zdravstvenih problema.

Marko Kocić
Marko Kocićfoto: Printscreen/Red TV

Divna i Marko zajedno su se uselili u Belu kuću krajem januara, a Marko morao da napusti imanje. Naime, njemu je u jednom momentu pozlilo, a kako su domaći mediji preneli Kocić je loše psihički, a poznato je da je ranije već napuštao rijaliti upravo zbog ovog problema.

Pozlilo Marku DNK
Pozlilo Marku DNKfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Jasno je da je Marko loše psihički i da je nestabilan. Zbog svega toga nije najbolje da bude u takvoj atmosferi kao što je rijaliti, gde je više ljudi. On ne podnosi galamu, buku, i zatvoren prostor. To sve dodatno utiče na njegovo već loše stanje. Ovako je bolje, treba da mu se odredi terapija - rekao je izvor "Blica"

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.