ANA ĆURČIĆ SE HITNO OBRATILA ACI BULIĆU: Javno od njega tražila da URADI OVO, tiče se NJENE DECE, svi u NEVERICI
Ana Ćurčić, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

JAVNI APEL

ANA ĆURČIĆ SE HITNO OBRATILA ACI BULIĆU: Javno od njega tražila da URADI OVO, tiče se NJENE DECE, svi u NEVERICI

Ovaj problem je muči već nedeljama!

Objavljeno:

Rijaliti učesnice Žana Đorđević, Jovana Tomić Matora i Ana Ćurčić osetile su potrebu da se obrate svojim najmilijima, pa su otišle kod Džastina Bibera i govorile su u kameru.

- Rođendan mi je, Tamara nadam se da ćeš sve da ispoštuješ. Hoću da pozdravim našu porodicu, podršku i prijatelje - rekla je Matora.

- Neka neko javi Bobancu ili Irini da pošalju Jovani poklon za rođendan i neka mi napišu što nisam dobila čestitku za Uskrs, plašim se da se Irina nije prehladila. Bobanac, zadaviću te zbog ovoga - govorila je Žana.

Ana se hitno obratila Aci Buliću
Ana se hitno obratila Aci Bulićufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Volela bih da mi se jave Sandra Rešić i Ša. Bili ste zadrugari, znate koliko mi znači kada se ne javite, odmah nešto tripujem. I Ljuba Pantović i Pešićka i znam da Karić hoće. Cile ako možete od kuma Pjera da uzmete, da kolektivno napišete čestitku - započela je Matora, a onda ju j eprekinula Ana.

- Treba mi Pjer da kontaktira Acu, a Aca moju decu i da mi pošalju stvari i garderoba. Nemam šta da nosim - dodala je Ana.

- Rekla bih ti da uđeš na moj telefon i imaš "Nutelica", znam da to ne podržavaš, ali samo joj pošalji jedno srce - rekla je Matora.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.