ČUVAJU SE ZA KRAJ: Evo KO ULAZI U ZADRUGU, mnogima će se KRV SLEDETI kad čuju NJIHOVA IMENA
Zadruga 6, Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Instagram Printscreen/zeljkomitrovic

svi čekamo

ČUVAJU SE ZA KRAJ: Evo KO ULAZI U ZADRUGU, mnogima će se KRV SLEDETI kad čuju NJIHOVA IMENA

Milena Kačavenda progovorila o ulasku Ace Bulića i nje u Zadrugu

Objavljeno: 18:06h

Najbolja prijateljica rijaliti učesnice Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, za medije redovno komentariše aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Ona je i sada, bez dlake na jezku, prokomentarisala Zvezdana Slavnića, Anđelu Đuričić, ali se dotakla i Ace Bulića i ulaska u "Zadrugu 6".

Na pitanje šta će da uradi ako Zvezdan ili Anđela pobede, Kačavenda je rekla sledeće:

- Ako oni pobede i otvore frizerski salon, ja ću nakon što mu naplatim 2 miliona dinara za izjave, biti voljna da im dam 10 evrića da me isfeniraju. A ako Anđela traži 500 i to ću da im dam, ja sam gospođa široke ruke - istakla je Milena, nakon čega je prokomentarisala da još uvek nije dobila poziv za "Zadrugu", kao i o famoznom satu o kom se dugo spekulisalo u medijima.

Milena Kačavend ulazi u Zadrugu?
Milena Kačavend ulazi u Zadrugu?foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Čekali smo trenutak da Aca Bulić i ja uđemo u "Zadrugu" i da on Ani tu svečano uruči sat, ali to se nije desilo. Verovatno produkcija zna kako bi Zvezdan reagovao - istakla je, pa dodala:

- Nismo dobili poziv. Ukoliko se bude desilo da Acu i mene do kraja rijalitija ne pozovu, sigurno će joj sat uručiti čim izađe iz rijalitija - rekla je Milena, pa dodala šta misli koji je razlog ovakve odluke produkcije.

- Produkcija nas sada ne zove. Mislim da nas čuvaju za kasnije, onako pred kraj da uđemo. Nikome se ne isplati da se tamo Aca i ja pojavimo. Nastao bi haos - rekla je ona, pa odgovorila šta misli o glasinama da je Anđela omađijala Zvezdana.

Budući novi Zadrugar?
Budući novi Zadrugar?foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Zasigurno mislim da ga je omađijala sa onim njenim crnim ajlajnerom, ne znam samo kako ga tako dobro izvlači. Ja se prijavljujem da dođem na kurs ako njih dvoje otvore salon - rekla je Milena kroz osmeh za "Srbiju Danas".

Bonus video:

00:48

ZVEZDAN UCENJIVAO ANINU MAJKU? Kačavenda: Pristala je na ogromnu sumu novca, ali to mu nije bilo dovoljno PRETIO I DECI?!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.