TRUDNICA RAZOTKRILA JAVNO NAJPOZNATIJU LJUBAVNICU: Pojavila se u emisiji i SVE IZNELA, zbog nje se RAZVEO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

TRUDNICA RAZOTKRILA JAVNO NAJPOZNATIJU LJUBAVNICU: Pojavila se u emisiji i SVE IZNELA, zbog nje se RAZVEO

Svi se uplašili kad joj se slošilo

Objavljeno: 09:09h

Nenad Aleksić Ša šokirao je javnost kada je objavio da se oženio sa Vanjom na sopstveni rođendan.

Iako je do pre dve nedelje govodio da nema sreće u ljlubavi, stao je na ludi kamen sa atraktivnom plavušom tvrdeći da se znaju već dve godine.

Njegova bivša ljubav, Tara Simov, zbog koje se razveo gostovala je u emisiji i na pomen njegovog venčanja simulirala je ironično da joj nije dobro.

-Tari je pripala muka? - uptiala je Dušica.

Tara Simov u emisiji
Tara Simov u emisijifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

-Gorušica - rekla je Tara.

-Gorušica, e sada da nastavi Dušica - rekla je voditeljka i svi su se nasmejali.

Ša sa ženom
Ša sa ženomfoto: Instagram printscreen/vanjaaleksic_11

Podsećanja radi, Tara i Ša su u rijalitiju započeli vezu a zbog toga se reper i razveo. Odnos je bio turbulentan, te su svađe bile svakodnevne, ali Nenada nije sprečilo da plati kaznu od 50.000 evra kada je diskfalikovana iz rijalitija. U spoljnjem svetu su neko vreme bili zajedno, a nakon nekoliko meseci zauvek stavili tačku na odnos, kada je Aleksić ponovo ušao u Zadrugu.

Tara je prokometarisala odnos ljubavnog trougla Ane, Zvezdana i Anđele, i tom prilikom žestoko udarila po Đuričićevoj, s kojoim je u sukobu od prethodne sezone.

- Ja ne pamtim da je neko ovako ružno radio nekome, ovo što se desilo je sramno. Meni je Anđele žao, ja sam bila neko ko je to radio, ali ona je surovo komentarisala učesnice koje su bile ljubavnice. Ja stalno gledam onaj klip gde ona meni govori kako se sve nosi iz kuće, a sada mene zanima šta ona nosi iz kuće, udiše prd*e, miriše noge - govorila je Tara pa dodala:

Anđelin moral
Anđelin moralfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ja ne pamtim da je neko ovako ružno radio nekome, ovo što se desilo je sramno. Meni je Anđele žao, ja sam bila neko ko je to radio, ali ona je surovo komentarisala učesnice koje su bile ljubavnice. Ja stalno gledam onaj klip gde ona meni govori kako se sve nosi iz kuće, a sada mene zanima šta ona nosi iz kuće, udiše prd*e, miriše noge - govorila je Tara pa dodala:

- Oni nas upoređuju, ja nikada nisam vređala suprugu tog tadašnjeg momka, a ona je to radila., to nije lepo - rekla je Tara.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.