ZVEZDAN PRETIO NOŽEM PRED ANOM: Ona u STRAHU, čeka se HITNA reč PINKA
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnič, Foto: Printscreen/zadruga

HOROR

ZVEZDAN PRETIO NOŽEM PRED ANOM: Ona u STRAHU, čeka se HITNA reč PINKA

Zvezdan pretio Ani, ona prebledela od straha

Objavljeno:

Bivši supružnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić skoro svakodnevno imaju rasprave u rijalitiju, a sinoć je Slavnić napao svoju suprugu i pretio joj zbog čega je ona htela da napusti "Zadrugu".

- Evo, ja ću da donesem nož i uceniću te da kažeš da li sam čovek ili nisam! Evo, uceniću te! - zapretio je Zvezdan.

- Zašto ne možeš mene da ispoštuješ? - uzvratila je zaprepašćeno Ana.

- Ne moram! Ne moram, nisi ni ti mene! - odbrusio je Slavnić koji se bivšoj supruzi uneo u facu, dok je Ćurčićeva pokušavala da se skloni od njega.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnič
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavničfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ti si ušla ovde kao najveći cinkaroš, lagala si svoju decu, ko će tebi da veruje kada si rođenu decu slagala za pare - vikao je Zvezdan.

- Šta si nervozan, ti mene nikada nisi voleo, uništio si me Zvezdane - govorila je Ana.

- Tebi čovek ne može ni za šta da veruje, ti pričaš laži o meni. Zašto se koristiš kodeksima, kada ti nisi ni uličark ni banditi, ti mene provociraš, a dobijaš ovde jer me boli - upitao je Zvezdan.

- Ja imam pravo na svoje mišljenje, i kodeksi su za sve, a ne samo za ulicu. Šta ti hoćeš od mene više, šta da prestanem? - upitala je Ana.

- Ne viči, spusti loptu - govorio je Zvezdan.

Ana Ćurčić
Ana Ćurčićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Mene je sramota da sam ikada bila tvoja, meni je loše kada ti čujem glas, ne mogu da te gledam - govorila je Ana.

- Idi kući, ako budeš ostala ja ću tek da te razvaljujem. Ti i ja smo završili, šta god da je bilo, bilo je, nisi bitna više. Ti ne možeš ništa da uradiš - nastavio je Zvezdan,

- Ti pretiš Zorici, nemaš pravo da joj govoriš bilo šta, ona mene ne savetuje, ona pokušava da spusti loptu. Uništena sam totalno zahvaljujući tebi - pričala je Ana.

- Što ti nisi srećna što si otišla. Ti si zlo, ovo što ti radiš je loše, bodeš me noževima, e sada ću ja da uzmem nož da sečem vene - pretio je Zvezdan, a An je u krenula prema kapiji kako bi napustila rijaliti.

- Šta sam ja sada uradila, ti mene optužuješ za sve, a ovo što ti radiš meni. Ostavila me, ja želim da odem od tebe, ja tebe ne diram - govorila je Ana.

- Što ti nisi zbog mojih i naših prijatelja ćutala - govorio je Zvezdan.

- Ti bre nisi normalan, idi leči se - govorila je Ana.

- Ti bi se sutra pomirila sa mnom, svi to znaju, vrati se nazad, priznaj bre šta je tvoja poenta sa mnom - vikao je Zvezdan a Ana je krenula da beži od njega.

- Skloni se, neću da pričam sa tobom! Skloni se, da bih mogla da prođem! Neću da te gledam - ponavljala je Ana, dok joj je Zvezdan kontrirao.

Ona je sve vreme stajala kod kapije, dok je Zvezdan besno dobacivao, a obezbeđenje i Zorica Marković su se trudili da smire situaciju.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.