NEKA SRBIJA STANE NA MINUT I DOBRO OBRATI PAŽNJU: Ova PLAVUŠA je ROĐENA SESTRA Lidije Vukićević, TEK SAD SE SAZNALO
Lidija Vukićević, Foto: Sonja Spasić

baš je lepa

NEKA SRBIJA STANE NA MINUT I DOBRO OBRATI PAŽNJU: Ova PLAVUŠA je ROĐENA SESTRA Lidije Vukićević, TEK SAD SE SAZNALO

Glumica je jednom prilikom podelila sliku svoje rođene sestre, a tada je javnost imala priliku da vidi kako ona i izgleda

Objavljeno:

Popularna glumica Lidija Vukićević svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Malo je poznato da ima rođenu sestru, koja se nije pojavljivala u medijima.

Lidijini sinovi, Andrej i David Mrkela, su poznati javnosti, a Lidija uvek voli da istakne da su joj oni najveća podrška. Pored njih, Vukićevićeva ima i rođenu sestru koju krije od javnosti, a takođe joj je veliki vetar u leđa.

Glumica je jednom prilikom podelila sliku svoje rođene sestre, a tada je javnost imala priliku da vidi kako ona i izgleda.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic

Fanovi popularne glumice, su ostali oduševljeni njenim izgledom, a mnogi su prvo primetili, kovrdžavu kosu, sa kojom glumica prednjači i sa kojom je izuzetno prepoznatljiva u javnosti. Uz fotografiju, Lidija je napisala emotivnu poruku i pokazala koliko joj sestra znači u životu.

- Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je Lidija uz fotografiju svoje sestre.

Lidijina sestra, Marina, se ne eksponira u javnosti, te je njen život totalno nepoznat publici. Iako niko ne zna ni čime se Lidijina sestra bavi, po fotografiji se moglo zaključiti da i kao glumica izuzetno brine o svom fizičkom izgledu.

Lidija Vukićević
foto: Instagram printscreen/vukiceviclidija

Bonus video:

00:07

Lidija Vukićević (60) nikad izazovnija

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.